2777
2789
عنوان

انفلانزای جدید و بارداری ضرری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 92 بازدید | 20 پست
وای خدا خیرت بده بگو تروخدا ...

ببین با گندم پوست کنده ن یه مدل دیگه اس خورده تره اسمش یادم نیست ما میگیم غلور 

اول اونو با یکم برنج نیم دونه و مرغ بزار بپزه سه تا پیاز بزرگ و کلن پیازش زیاد باشه بهتره پیازارو خورد کن همینجوری بریز تو قابلمه ات نمیخاد تفت بدی بعدش هویج نگینی یا رنده اونا که پخت اواخر سبزی سوپ و یدونه سیب زمینی نگینی کوچولو هم من ریختم  با یکمم عدس این سوپ از اول آب قابلمه رو زیاد بریز که ته نگیره و قشنگ ۳ ۴ ساعت با شعله ملایم بپزه انقد که نیاز نباشه مرغو ریش ریش کنی خودش له بشه فلفل سیاه زیاد بریز که انقد تند باشه عرق کنی من رشته سوپم میریختم و موقع خوردن آبلیمو هم میریختم من این سوپ و خودم از خودم درآوردم ولی همینک موادشو تفت نمی‌دادم انگار بهتر بود بره سرماخوردگی بخدا من آنفولانزا گرفته بودم حامله بودم دکتر رفتم یه استامینوفن داد که اصلن برام تاثیر نداشت و نخوردم انقد سرفه میکردم شکمم درد می‌گرفت با همین خوب شدم توام اگه خاستی اینو حتمن امتحان کن انشالله که زود خوب بشی

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

اسی توام سزارین میشی؟ 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببین با گندم پوست کنده ن یه مدل دیگه اس خورده تره اسمش یادم نیست ما میگیم غلور اول اونو با یکم برنج ...

خدا خیرت بده ممنونم حتما درس میکنم .تروخدا دعا کن برام بچه چیزیش نشه

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خیرت بده ممنونم حتما درس میکنم .تروخدا دعا کن برام بچه چیزیش نشه

انشالله عزیزم نترس چیزی نمیشه 

من عمم سزارین شد کرونا گرفت وضعش خیلی بد بود ولی خداروشکر جفتشون الان سالمن 

انشالله عزیزم نترس چیزی نمیشه من عمم سزارین شد کرونا گرفت وضعش خیلی بد بود ولی خداروشکر جفتشون الان ...

خداروشکر ....دعا کن برام واقعا

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40