2777
2789

خانما  باردارم و حس میکنم گلوم میسوژه ....میترسم این انفولانزا جدید گرفته باشم 

اگر اینجوری باشه ضرری ب بچه میزنه؟32 هفتم

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم انشالله که چیزی نیست منم تو بارداری آنفولانزا گرفتم 

تو خونه خودتو درمان کن شلغم بخور 

سوپ درست کن بخور اکه خاستی من یه دستور سوپ سرما خوردگی دارم که با اون خوب شدم بهت بگم 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم انشالله که چیزی نیست منم تو بارداری آنفولانزا گرفتم تو خونه خودتو درمان کن شلغم بخور سوپ در ...

انقد سرفه میکردم شکمم درد می‌گرفت 

امضامو دلی مینویسم من توی ۱۴ سالگی صاحب یه دختر شدم خودم خیلی سختی کشیدم توی زندگیم از خدا فقط فقط خوشبختی دخترمو میخام🙏این بچه توی شهری که من دور از خانوادم بودم هم پدرم بود هم مادرم با هم بزرگ شدیم یه جاهایی عقل و شعور این بچه خیلی بیشتر از باباش بود😒انشالله که همه ی دخترا عاقبت بخیر بشن
نه عزیزم انشالله که چیزی نیست منم تو بارداری آنفولانزا گرفتم تو خونه خودتو درمان کن شلغم بخور سوپ در ...

وای خدا خیرت بده بگو تروخدا ...

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای منم امروز یهو گلودرد گرفتم چیکار کنم نکنه سرماخوردم من سه شنبه زایمانمهچیکار کنم دارم دق میکنم😔 ...

سزیرین میشی؟ 

وای منم امروز یهو گلودرد گرفتم چیکار کنم نکنه سرماخوردم من سه شنبه زایمانمهچیکار کنم دارم دق میکنم😔 ...

🥲🥲من از استرس اینکه کیسه اب بچه چیزی شه دارم میمیرم هنوز خیلی زوده تازه 33 هفتم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ایشالا هیچی نی...سرمام خورده باشی کلی تا 3 شنبه اوکی میشی 

ولی خیالت تخته نی نی صحیح سلامته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ایشالا هیچی نی...سرمام خورده باشی کلی تا 3 شنبه اوکی میشی ولی خیالت تخته نی نی صحیح سلامته

واقعا؟ 

نگران نینی هستم داره مرتب تکون میخوره این دومین باره سرمامیخورم دلم. برا بچم میسوزه

میگم نکنه بگن نمیتونی زایمان کنی

واقعا؟ نگران نینی هستم داره مرتب تکون میخوره این دومین باره سرمامیخورم دلم. برا بچم میسوزهمیگم نکنه ...

نه بابا نگران نباش منم دومین باره ......چیزی نمیشه راحتم سز میشی .خداروشکر کن تهشی

1
5
10
15
20
25
30
35
40