2777
2789
عنوان

چرا ی دختر مثل منه و یکی مثل اون دختره آشغال

| مشاهده متن کامل بحث + 237 بازدید | 26 پست
پسرا اینجور دخترارو برای هوس زود گذر میخوانولی برای ازدواج دست میزارن رو دختر آفتاب مهتاب ندیده انگا ...

نه عزیزم همینو داره میگیره

خدا بزرگه ماهو میده به شب من❤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

متاسفم ولی همین هرزه ها بیشتر طرفدار دارن مردای الان لیاقت دختر خوب ندارن

من بدبخت بخدا خانواده خوب دارم خودم پاکم منو فروخت به این آشغال

نامزد منم

من انقد صدمو واسش گذاشتم که چی بگم از حماقتام

البته اونم خداوکیلی صد خودش بود 

رابطه حضوری نداشتیم ولی چند بار بخاطر اون چت چیز داشتیم

باور کن من اینور مثل ماست بودماااا ولی بخاطر اون تحمل میکردم چقدرررر  که بخاطر این کار خجالت زده بودااا

دوستم میگفت گفته رلم با حیاترین دختر دنیاس حالا رلش ی هفته فقط گریه میکرد که باهاش رل بزنه

‌‌‌

مردان ناپاک برای زنان ناپاک و مردان پاک برای زنان پاک .....

واقعا من اینو خیلی دیدم .آدما میرن دنبال لیاقت و ارزششون

یعنی اگه طرف ناپاک باشه حتی ازدواج هم کنه با یک فرد پاک به جدایی میرسه و میره دنبال لیاقت و یکی شکل خودش 

پس به جای ناراحتی باید خوشحال هم باشی که طرف خیلی زود رفت دنبال ....

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
مردان ناپاک برای زنان ناپاک و مردان پاک برای زنان پاک .....واقعا من اینو خیلی دیدم .آدما میرن دنبال ...

عجیب اینه که خودش نمیفهمه دختری که انقدر زود وا داده درست نیست 

عجیب اینه که خودش نمیفهمه دختری که انقدر زود وا داده درست نیست

خب این همه توضیحات دادم گلِ من 😁 چون طرف ذات خودش اینجوریه که اینجوری میپسنده و دنبال لیاقت و هم شکلِ خودش رفته دیگه ...

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
خب این همه توضیحات دادم گلِ من 😁 چون طرف ذات خودش اینجوریه که اینجوری میپسنده و دنبال لیاقت و هم شک ...

خراب ترین مردام میفهمن اخه

فقط اون احمق بود