2777
2789
عنوان

دیگه نهایتش صبر خدا تا یکسال دیگه

99 بازدید | 10 پست

سلام ما کسی کلاه سرمون گذاشته نمیگم چطور میترسم شناسایی بشم 

اما کسی قبلان همینجور دل من وهمسرمو شکست 

خدا جوابشو داد

منتظر عدالت‌محور واقعا مظلومم خیلیم خوش قلبم ومیمونم خدا جواب بده  نه به جونش فقط همینجور مالی ضرر کنه به گوشم برسه اوس کریم منتظر خبرتم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم دو ساله دارم صبر میکنم اما نمیدونم طرفم چرا بهتر و خوشبخت تر شده اینم شد عدالت

پول کارگری همسرمون کشیده بالا خیلی سخته با مستاجری وبدبختی نمیدونید چطوره حالم 

اخه ازسرشب تا الان دارم گریه میکنم خواب به چشمم نیومده

پول کارگری همسرمون کشیده بالا خیلی سخته با مستاجری وبدبختی نمیدونید چطوره حالم اخه ازسرشب تا الان دا ...

مثل من که چشمم میسوزه از بس اشک ریختم دو ساله گذشته تازه بهتر و خوش تر شده اما متاسفانه کارما و عدالتی وجود نداره 

مثل من که چشمم میسوزه از بس اشک ریختم دو ساله گذشته تازه بهتر و خوش تر شده اما متاسفانه کارما و عدال ...

اشنا کلاه گذاشته همسرم خیلی سادست به فامیلش اعتماد کرده یه بچه متولد ۸۰ به راحتی کلاه گذاشت سرش  نه میتونی به آشنا کسی بگی نه میتونی پیش غریبه بگی دردم کم نمیشه  فامیلان ،از حاشیه های بعدش همسرم داره حیا میکنه 

اشنا کلاه گذاشته همسرم خیلی سادست به فامیلش اعتماد کرده یه بچه متولد ۸۰ به راحتی کلاه گذاشت سرش نه ...

ای بابا 

پسر خاله منم با یه آشنا شریک شد تمام سرمایه یه عمرشو خورد یه آبم کرد روش الان داره از صفر شروع میکنه بعد اون شریکش یه هیکلی بهم زده که همه میگن تا حالا ندیدیم فلانی این قدر چاق و خوب شده باشه انگار بعضیا مال حروم میخورن بهترشون میشه پول خواهرشم خورد هیچیش نشد تازه بهتر و سالم تر شد