2777
2789
عنوان

میخوام خودکشی کنم من آدم زندگی کردن نیستم 19 سالمه

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 78 پست
میتونی بری دانشگاه ثبت نام کنی کار سختی نیستش راستش نمیدونم چجوریه

ب من گفتن تو سایت سنجش باید ثبت نام کنی هنوز تو سایتش چیزی نیومدع .ولی من معدلم پایینه قبول میکنن؟؟

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
کاش ب همین راحتی بود من گیر کردم توی درسا

خواهر من بشین بخون ی هوشه با دینی و کتاب قرائتی 

بعدشم کنکور اصلی و نهاییه اگه وقت بزاری و بشینی توپ توپ بخونی یچیزی ازش درمیاد کمالگرا نباشا قرار نیست توی هر درسی صد بزنی بشین کار کن خودتو بهتر از قبل کن 

یه دختر مهربون  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فکر ک میکنم ولی راهی جز درس ندارم ک اونم هرچی میخونم یاد نمیگیرم

ی کار کن یاد بگیری. اینکه میتونی تایپ کنی و اینجوری حرف بزنی یعنی مشکل مغزی و اینا نداری پس میتونی یادشون بگیری. خرد خرد پول مشاور و کتاب جمع کن قرض کن هر کاری که فکر میکنی رو انجام بده تا بتونی صدتو بذاری. پ

(بله میدونم لحنم تنده ولی لازمه) 

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

من 19 سالمه الان چند تا دندون ندارمروکش کردم دکتر گفت فوقش 5 سال بمونه مثال زدم ولی بابد آینده نگر ب ...

از خدا بزرگتر سراغ داری ؟ اون پشتته 

دکترا حرف زیاد میزنن 

تو از الان نشستی غصه اتفاقات نیافتاده رو میخوری ؟ امروزتو ول کردی چسبیدی به ۱۰ سال دیگه ؟؟ 

وسواس فکری نداری ؟ برو مشاوره

خودتو نابود نکن با این فکرو خیالات

ب من گفتن تو سایت سنجش باید ثبت نام کنی هنوز تو سایتش چیزی نیومدع .ولی من معدلم پایینه قبول میکنن؟؟

اره کنکور ثبت نام کردی؟ کنکور توش تاثیر نداره ...چرا نمیری از طریق دانشگاه ثبت نام کنی اینجوری نمیشه؟ 

یه دختر مهربون  
اره کنکور ثبت نام کردی؟ کنکور توش تاثیر نداره ...چرا نمیری از طریق دانشگاه ثبت نام کنی اینجوری نمیشه ...

ن کنکور منظورم نبود مثل ک ی ثبت نامی میاد تو سنجش ب نام ثبت دانشگاه با سوابق ...چون زنگ زدم پیام نور گفتن باید از طریق سایت سنجش ثبت نام کنی و زمانشم بعده ثبت نام کنکور سراسری هس ،منتظرم ببینم همچین چیزی هست اصلا 

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
ن کنکور منظورم نبود مثل ک ی ثبت نامی میاد تو سنجش ب نام ثبت دانشگاه با سوابق ...چون زنگ زدم پیام نور ...

آها اره همراه با کنکور سراسریه انشالله توی شهریور سال بعد انتخاب رشته شروع میشه شایدم مرداد ماه

یه دختر مهربون  

ون چن روز پیش خودکشی کردم جلش هنو رو دستمه کلی هم قرص خوردم ولی ‌ پشیمون شدم این کارا عاقبت ندارع باید قویی باشیم نزاریم زور دنیا بهمون  برسه

ابجیای قشنگم همتونو دوس دارم و براتون ارزوی موفقیت میکنم لبخند کنج لباتون باسه از چشم بد ب دور باشید

ااسی لابد دگره pmsیا پریودی بعد خوب میشی اینقدرم سوسول نباش فک کردی بمیری بعد چی میگن

همون ننه بابات میگن با خودشم نساخت 

زندگی کن پسشرفت کن بزن تو پوز همه رو بترکون با قدرتت

ولی هیچوقتم دیگه نگو ادم زندگی نیستی این جملت منو برد به چاه های زندگیم ازین جمله متنفرم تو هم نگو دیگه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

مثال زدم خیلی قاطی نوشتم کلی گفتم سنم بره بالا هیچ پشتوانه ای ندارم هیچ شغلی ندارم دانشکاه قبول نشدم ...

منم مثل توعم و هم سنیم منم نمیتونم دندونام ایمپلنت کنم نمیتونم چشامو عمل کنم و هزارتای دیگه عزیزم زندگی هدیه عطا شدس بهت قدر بدون

لا حول ولا قوة الا بالله