2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یخورده بهت حسادتم شد ک این چیزای سطحی رو مشکل میبینی

نمیدونم شاید از نظر بقیه سطحی باشه ولی تو روحیم تاثیر خیلی منفی گذاشت که هنوزم که هنوزه وقتی میبینم یکی جشن داره از ته دل گریه میکنم

نه اینکه بهش حسادت کنم واقعا از ته قلبم خوشحال میشم

ولی بخاطر این گریه میکنم که تو مراسمم کسی از خانوادم حضور نداشت و تنها بودم

حتی تو عکسامم که نگاه میکنم از چهرم مشخصه ناراحتم و اینو دوستامم بهم گفتن که چرا اینقدر تو عکسات ناراحتی

متاهل🩷🍃                                                               

۱۸ سالمه 

خانواده کاملا سرشناس و پولداری دارم

تو فوش و کتک بزرگ شدم 

از بچگی بهم میگفتن زشت و دوستام بخاطر دفاع از من خیلق اذیت میشدن خیلییی مسخره میشدم

بزرگ شدم خیلیییی تغییر کردم جوری که همونا بهم میگن کاش دخترمون شبیه تو بود 

فکر کردم دیگه باید خوشحال باشم

ک ی تجاوز از محارم داشتم(پدر و داداش نه)

و ی تجاوز از طرف ی گروه بخاطر چی؟بخاطر اینکه زبون‌ دراز بودم و مغرور و به قول خودشون یاغی بودم و دلشون میخاست رامم کنن

نامزد کردم با کسی صمیمی ترین دوستم بود 

یجوری عاشقانه رفتار میکرد و میگفت میخادم که چی بگم

فقط بدون از تمامممممم خاطرات خوش که بقیه نوشته بودن دوست داشتنو شوهرمون بوده ی ورژنشو داشتم

خیانت کرد رفت

و کنکور دارم

هنوزم میگی بدبخت تر از تو نیست؟جالبته بدونی مامانم روانشناسه ولی تو ه  دعوا من کل عیبای ظاهری مو میگه با اینکه حتی ی عضو زشت ندارم به گفته بقیه ولی خیلی وقته بی ماسک بیرون نرفتم

چون دیگه از شکلم خجالت میکشم با اینکه انقد بهم گفتن خوشگل 

‌‌‌

آهان ….خب این موضوعی نیست افسرده شی

کنار تمام اینا اون موقع همسرم به شدت پیرو حرف مامانش بود هیچ حمایتی ازم نکرد

بعد اون اتفاقا که من روانم بهم ریخت تازه فهمید کارشون اشتباه بوده و همراهم شد ولی دیگه انگار اون حسی که اولا بهش داشتمو ندارم

الانم چند وقته اینقدر بهش گیر میدم و حالم بده که جفتمون داریم به جدایی فکر میکنیم

متاهل🩷🍃                                                               

نمیدونم شاید از نظر بقیه سطحی باشه ولی تو روحیم تاثیر خیلی منفی گذاشت که هنوزم که هنوزه وقتی میبینم ...

الهی ….

ب چیزای مثبت زندگیت فکر کن ک حال روحیت خوب شه

سفر برو البته اگه وضع شوهرت خوبه

وضع مالی آقاتون خوبه؟

عزیزم سر بزن بیمارستان ها زندان ها گوشه خیابون. کارتن خوابها ببین چقد خوشبختی...سلامتی تنت سقف بلاسرت. اونقد چیزهای بدتر هست که اگه بدونی میگی من خوشبخت ترینم چند روز قبل یه دختر جون کارتن خواب ازشدت سرما مرده بود یعنی مبادا ناشکری کنی که خدا نکرده بدتر شه ببین گلم راه حل داره هرچیزی جز دور از مرگ... هرکس فکر میکنه مشکلش بزرگه. فقط کافیه خدا نکرده کارت بیفته بیمارستان پول نداشته باشی یا کس کار یا خونه اون وقت متوجه دریای نعمت خدا میشی 

الهی ….ب چیزای مثبت زندگیت فکر کن ک حال روحیت خوب شهسفر برو البته اگه وضع شوهرت خوبهوضع مالی آقاتون ...

ارع از همه لحاظ همه چی خوب پیش میره ولی خودم حالم خوب نیست

همسرمم الان سفر کاریه چند روز دیگه برمیگرده

متاهل🩷🍃                                                               

عزیزمم خداروشکر باز از اون زندگی راحت شدی

کدوم

الان حالم خیلی خوبه؟

من خیلی خیلی شادم جوری که اولین بار برا دوستم میگفتم باورش نمیشد فکر میکرد مسخره بازی درمیارم

ولی دیگه نمیکشم اصلا

هعی بازم شکر

‌‌‌