2777
2789
عنوان

بابام هرچی خریدم گرفت

| مشاهده متن کامل بحث + 352 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میدونی الان مهمه برام همین لحظه که نشستم راجب این مسئله ب این کوچیکی درد دل میکنممشکلیه که بیشتر دخت ...

ببین یه چیزی بگم من مشکل رژ لب اینا نداشتم ولی مثلا اجازه نداشتم تنهایی برم یدونه شال بخرم اونم با پول خودم دعوا میشد و خیلی چیزای دیگ من برای اینا نزدیک به چهارسال جنگیدم ینی بحث دعوا داددگریه حتی قایمکی در نهایت همشو انجام دادم خب ! ولی شمایی ک چن ماه دیگ نامزدیته فقط اوضاع ب خودت سخت میکنی چون عقاید چندین ساله خانوادت تو چن ماه دگرگون نمیشه همین منم بعد چن سال نشده دیگ ب زور کار خودمو میکنم منتها من میدوستم حالاحالاها تنهام

گفتم ولی خب جدیدا زیاد بحث نمیکنم چون اخرش دعوا میشه و دیگه نصف بحث نکردنام سر اینه که حوصله ندارم ن ...

دیگه خیلی داری به حرفشون گوش میدی یکم بیخیال باش کار خودتو کن 

حتی دیگه حوصله گریه کردن و درگیری هم نداریم 🙂

به قول معروف تو ک سالو ساختی ماهم بساز 

ول کن بابا چن ماه دیگ  تحمل کن رها میشی

اگ سه سال پیش تو روشون درمیومدی کتک اینا بخوری هرروز میگفتم افرین ادامه بده نتیجه میگیری

ولی چن ماه بدرد هیچی نمیخوره جز این ک اسیب ببینی و کامت تلخ بشه

ولی اون لوازم ارایشی رو یا بگو پولشو بهت بدن یا بگیر جلو خودشون بشکن بسوزون یا له کن بگو دیگی ک برا من نجوشه میخوام سر صگ توش نجوشه

چاره ایی نیست افکارشون عوض نمیشه به خالت بگو بامامانت حرف بزنه

از این زورم میاد خالم میگه از این ب بعد بیشتر ب خودت برس نامزد داری همه روت زومن و اینجور حرفا

از اونور مامانم اینجوری رفتار میکنه و خییییلی از طرز نگاهش ب خودم بدم میاد اینجور مواقع

ی پوزخند ی جوریه اصن

با این رفتاراش نمیدونم مهربونیاشو جواب بدم یا بخاطر این رفتاراش باهاش گرم نگیرم محل ندم 

نمیدونم والا موندم