2777
2789

بیرون لباسای ست میپوشین؟ 

کلا چجوری ست میکنین مانتو و شلوار هم رنگ یا یک در میان و .....؟

چیو و با چی ست میکنین 

و از نظر خودتون و بقیه هم خوش‌تیپ هستین؟

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من استایلام الان که هوا سرده

ترجیحا یه پالتو فوتر بلنده رنگ مونکروم با شلواربگ و کراپ بافت همرنگشه 

یا بوت های بلند و لگ و کت 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
نه متاسفانه هیچکدوم از لباسام ب هم نمیخورنننن😂

وای منم اینجوریم😂 کم پیش میاد بتونم درست حسابی ست کنم 😢

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

من کلا همه چی رو ست دوست دارم معمولا هم‌خانوادگی مثل هم لباس میپوشیم

عزیزم کدوم لباسارو با کدوما ست میکنین؟ 

مثلا کیف و کفش همرنگ یا چی؟

مثلا سورمه ای بخوام بپوشم کلا همه چیم سورمه ای کلا برای هر رنگ کفشم کیف دارم

مرسی گلم❤️