2777
2789
عنوان

سفر به خارج برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 34 پست
خیلی میترسم با دخترم تو یه کشور دیگه نمیدونم چه کار کنم همش بهم‌میگن همسرت بعد از مدتی ولت میکنه ازد ...

نمیدونم والا ولی من تو تجربه ای که داشتم اینطور نبود ... احساس میکنم اطراعیانت خیلی حساس شدن ... 

سفر نیس تحصیلیه

اگر میشه که عالیه برو حداقل اینده دخترتو بساز اینجا با این وضع دیگه اصلا اینده نداره

البته اگه واسه همیشه بری

اگر فقط چند ساله که ارزش نداره شوهرتو ول کنی بری چون با بچه سختت میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر میشه که عالیه برو حداقل اینده دخترتو بساز اینجا با این وضع دیگه اصلا اینده نداره البته اگه واسه ...

اخه من ۳۹سالمه چند سال دیگه بازنشستم زندگی متاهلی خوبی نداشتم میخواستم با اینکار فرار کنم از شرایطم ولی الان که جور شده میترسم از چاله به چاه بیوفتم

اگر میشه که عالیه برو حداقل اینده دخترتو بساز اینجا با این وضع دیگه اصلا اینده نداره البته اگه واسه ...

نه دیگه برم برای چی برگردم قراره همسرم بعد از چند ماه همه چی اوکی شد بیاد

Mitoonam beporsam kodoom keshvar mikhayn berin???alan sharayete donya be khatere in virous normal nist,

Dokhtaretoono bayad Masrese ya mahd bezarin ke age khoday nakarde aloode shod koli bara khodet o dokhtaret dardesar mishe,oon mozoe hmsaretoon ke bi ahamiyat tarin nasaler dar hale hazere masaele mohemtari pish e rootoone

آن چیز که در جستن انی‌،انی‌

اونجا همه جا تعطیله قرنطینه است

من پسر نیستم موقع نوشتن نام کاربری این اومد به ذهنم شعبون مخ نام کاربریمه پس اگاه باشید عزیزان نه پسرم نه مثل شعبون اهل دعوا************************************************************ شما رهبر ارکستر سمفونیک افكار و احساسات خويشيد. نبايد گامهاي خود را با صداي طبل و شيپور ديگران هماهنگ كنيد. گوش به نواي درون خود بسپاريد. نواهايي كه از درونتان بر ميخيزد را هدايت كنيد
اخه من ۳۹سالمه چند سال دیگه بازنشستم زندگی متاهلی خوبی نداشتم میخواستم با اینکار فرار کنم از شرایطم ...

اره واقعا تصمیم خیلی سختیه

ادم بره تو شهر غریب کلی اذیت میشه چه برسه یه کشور دیگه

عزیزم‌برو توجه نکن 

ما یه فامیلی داریم از طرف یه باشگاه فوتبال معروف اومده بودن تو مدرسه پسرش استعداد یابی کرده بودن از بازی پسر این خوششون اومده بود گفته بودن پسرتون رو میبریم تهران خرجش هم با خودمون محل اقامتش هم با خودمون درسشم اونجا بخونه روش سرمایه گذاری میکنیم ( فامیلمون شهرستانی بود که ۲ ساعت تا تهران فاصله داشت وضع مالیشونم خیلس خیلی بد بود) مادره اجازه نداد گفت من طاقت دوری پسرمو ندارم‌پسرم باید پیش خودم باشه. فکر کن اکه پسره رفته بود الان چه جایگاهی تو فوتبال داشت و چه وضعی. بعضی وقتا خانواده میخواد دلسوزی کنه ولی گند میزنه به آینده اون شخص

کاهش وزن من ۹۰🔓   ۸۵🔓   ۸۰🔓   ۷۵🔐   ۷۰🔐   ۶۵🔐   ۶۰🔐
خیلی میترسم با دخترم تو یه کشور دیگه نمیدونم چه کار کنم همش بهم‌میگن همسرت بعد از مدتی ولت میکنه ازد ...

به نظرم اگه شوهرت ولت هم بکنه مشکل خودشه 

فقط 28 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️