با یه آقایی تو آشنایت هستیم و دوست هستیم و خانواده هامونم در جریانن بعد خب من از همون اول در ارتباط با رسم و رسومات و مهریه و شروط صحبت کرده بودم بعد گفتم ببین بیا به یه جمع بندی و توافق برسیم که خانواده ها اینجا سر این چیزا بحث نکنن من خوشم نمیاد کسی بیاد سر من چونه بزنه بازار تره بار نیست ک
خانوادش با من مشکل ندارن اما میخوان همه چی مفت و مجانی تموم بشه مهریه کم باشه خونه نداشته باشه من ب ...
خب عزیزم نمیخوان پسرشونو بدن دست دختر دیگه میخوان همینطوری در لحظه باشه و کارا رو انجام بده من بودمکنسل میکردم چون واقعا حوصله سر کله زدن با این افزاد رو که پسرشونو سفت چسبیدن ندارم
خب عزیزم نمیخوان پسرشونو بدن دست دختر دیگه میخوان همینطوری در لحظه باشه و کارا رو انجام بده من بودم ...
اره منم حوصله ندارم اینو واضح به خودشم گفتم من نمیتونم
گفتم تو اگر اینو یاد نگرفته باشی که بعد ازدواج اولویت اول همسرته به درد ازدواج نمیخوری ثانیا تو اگر منو بخوای تو عمل باید ثابت کنی حرف که مفته همه میزنن
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.