2777
2789
عنوان

لطفا بیاین نگرانم😢😢😢😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 39 پست
خداروشکر بهتر شدیمنم سرگیجه اذیتم می‌کنه

اره دیگه هی سیاهی میرفت ماه رمضون هم غش میکردم دیگه اون اوایل تا ۳ماه روزی ۳تا میخوردم قرص بعد کم کم شد ۱... الانم دارم میخورم بازم کم خون شدم .. مشخصه ادم خیلی وسواس و استرسی هستی رها کن بره داروتو بخور چه کاریهه اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

موقع آزمایش پریود بودم

میگن آزمایش ربطی به پریود نداره 

چایی تو قطع کن 

مکمل‌های آهن که حاوی ویتامین‌های گروه ب و ویتامین سی و اسید فولیک هست بخور

یکساعت و نیم قبل و دوساعت بعد از قرص و غذاهایی که حاوی آهن هست نباید چای یا لبنیات بخوری وگرنه جذب آهن کم میشه بخاطر وجود کلسیم جذب آهن پایین میاد 

چند دوره قرص بخوری بهتر میشی و علائمت کمتر یا رفع میشه 

اسفناج آهن زیاد داره همراه با لیمو ترش بخور 

بعد از غذاهای حاوی آهن مرکبات و کیوی و سیب درختی  بخور ویتامین سی دارن و باعث جذب  آهن میشه 

عدس سبزی‌ها آجیل‌ها شامل فندق و پسته جگر 

شربت آبلیمو عسل 

اسفناج  

خرما 

سه شیره که شامل شیره خرما و شیره انگور اینها خونسازه 

پزشک متخصصی میگفت میوه های به رنگ سرخ خونسازه 

اره دیگه هی سیاهی میرفت ماه رمضون هم غش میکردم دیگه اون اوایل تا ۳ماه روزی ۳تا میخوردم قرص بعد کم کم ...

وسواس ک ۳ ساله دختر از روزگارم درآورده

ذهنم فقط پیش افکار منفی

حالم بده واقعا

خداوند مرا دوست دارد و نگه دار من است✨️🤍
میگن آزمایش ربطی به پریود نداره چایی تو قطع کن مکمل‌های آهن که حاوی ویتامین‌های گروه ب و ویتامین سی ...

شات گرفتم

خیلی ممنونمممم

دکتر ارتوپد برام نوشت چون درد بدن داشتم زانو درد و ایناآره هست هم مامانم کم خون بود هم خواهرم کم خون ...

کلا خانمها مقداری کم خونی رو دارن اما ممکنه ارثی هم باشه که باز درجه بندی داره به نظر نمیرسهکم خونی  مینور باشی ولی خب بخاطر موقعیت جغرافیایی بعضی شهرها کم خونی ممکنه رواج داشته باشه تو اون شهر 

نگران نباش اول دارو بخور و رژیم غذایی غذاهای  آهن دار بگیر  اگر طی سه ماه تغییر کرد مشکلی نیست 

بری پیش متخصص خون خیلی بهتر راهنماییت میکنه و مشکلت حل میشه 

سعی کن پیاده روی هم داشته باشی برای گلبول‌های قرمز خوبه و کمک میکنه عمل خونسازیت بهتر و سریعتر پیش بره 

البته الان که سرگیجه داری نه بزار یه دوره رژیم و قرص بخور بعد شروع کن به پیاده روی 

آهان موز هم خونسازه حتما سعی کن چند بار در هفته بخوری 

سعی کن پیاده روی هم داشته باشی برای گلبول‌های قرمز خوبه و کمک میکنه عمل خونسازیت بهتر و سریعتر پیش ب ...

واقعا ممنونم حتما انجام میدم❤️