2777
2789

عید چ خبره ک سفید شی

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چند تا ماسک میگم امتحان کن... حداقل بیست روز بزار..

ماست و سبوس برنج....

جعفری رو بجوشون آبش رو بزار رو پوستت ( یه دستمال کاملا نخی رو با اون آبه خیس کن بزار... یام خود آب رو بزن)

بعد قندو شکر و شیرینی‌جات  مصنوعی کاملا حذف

شبا ساعت ده لالا

چای و قهوه حذف

آب فراوون مینوشی

چند تا ماسک میگم امتحان کن... حداقل بیست روز بزار..ماست و سبوس برنج....جعفری رو بجوشون آبش رو بزار ر ...

من شیرینی رو حتما باید هر روز بخورم ولی خداروشکر پوستم خوبه یعنی میشه توضیح بدین شیرینی چه آسیبی میزنم من شیش ماهه هر روز باید تو یخچال خونه شیرینی باشه

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

من شیرینی رو حتما باید هر روز بخورم ولی خداروشکر پوستم خوبه یعنی میشه توضیح بدین شیرینی چه آسیبی میز ...

پوست رو کدر و بی نشاط میکنه

شما عادت کردی چون شیرینی اعتیاد آورده.. 

اگه یه هفته نخوری میلت کم میشه...

پوست رو کدر و بی نشاط میکنهشما عادت کردی چون شیرینی اعتیاد آورده.. اگه یه هفته نخوری میلت کم میشه...

میدونستم مضره زیادیش ولی نه برای پوست جالبه سعی میکنم از این به بعد کم کنم آخه نصف شبا ضعف میکنم همیشه باید شیرینی بالا سرم باشه تو خواب بخورم باز بخابم 

حساب کاربری زیزون متعلق به گروه رایان می‌باشد برای مشاوره رایان را گوگل سرچ کنید

پوست رو کدر و بی نشاط میکنهشما عادت کردی چون شیرینی اعتیاد آورده.. اگه یه هفته نخوری میلت کم میشه...

منافذم بازه من چیکار کنم راهی بلدی

روغن نارگیل میزنم بیشتر باز کرد

فقط 50 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونستم مضره زیادیش ولی نه برای پوست جالبه سعی میکنم از این به بعد کم کنم آخه نصف شبا ضعف میکنم همی ...

اشتباه میکنی..

نه برای پوست

مریض میشی نصف شب و با معده خالی یهو شیرینی میخوری قندت خیلیییی میره بالا...

آزمایش دادی؟

ببین اگه احساس ضعف کردی سفیده تخم مرغ بخور..

یا چند تا بادام...

اشتباه میکنی..نه برای پوستمریض میشی نصف شب و با معده خالی یهو شیرینی میخوری قندت خیلیییی میره بالا.. ...

آره قندم ۱۲۰هستش مرزم ولی لعنتی به شدت اعتیاد دارم یه روز تو خونه نباشه مخ مخا میشم که دکترمم گفت میل به شیرینی زیادی یکی الآنم افسردگیه یکی هم همون دیابته ولی امشب به خاطر دوستمم شده خیلی دیگه کمتر میرم سراغش .مرسی گلم بخاطر تلنگری که بهم زدی

آره قندم ۱۲۰هستش مرزم ولی لعنتی به شدت اعتیاد دارم یه روز تو خونه نباشه مخ مخا میشم که دکترمم گفت می ...

ببخشید ایراد تایپی شد پوستم