2777
2789
عنوان

گرفتگی صدا بعد از جراحی تیروئید

224 بازدید | 30 پست

سلام دوستان خوب هستید من ۱ماهه که تیروییدم را جراحی کردم و صدام خیلی خیلی ضعیفه جوری که اتاق باید ساکت باشه تا کسی بتونه صدام را بشنوه به دکترم گفتم میگه اشکالی نداره برمیگرده اما خیلی میترسم برنگردهه  واقعا تحملش هم سخته کسی خدایی نکرده تجربه مشابه نداره چیکار کنم که زودتر برگرده 🥲😓

وایی چطور بود جراحی؟ 

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خودم تجربه ندارم اما نوه عموم همین عملو انجام داده بود مدتی صدا نداشت مدتی صداش ضعیف بود یادم نیست چقدر طول کشید ولی دوباره برگشت به تنظیمات کارخانه😁الان چندسال ازش میگذره

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

قطعا برمیگرده بهتره زیاد حرف نزنی صداتو کنترل کنی بلند حرف نزنی به مرور همه چی خوب میشه

خدا کنهه برگرده هرلحظه دلم میخواد گریه کنم اونم نمیتونم میگن بده صدات دیر تر برمیگرده

خودم تجربه ندارم اما نوه عموم همین عملو انجام داده بود مدتی صدا نداشت مدتی صداش ضعیف بود یادم نیست چ ...

خداروشکررر خداکنه منم برگردم به ورژن پرحف پر سر صدام خیلی برام سخته سکوت کنم😂🥲

خیلی خوب بود اصلا درد و افت کلسیم نداشتم بخیه هامم دکتر خیلی خوب زد در حد یه خط ۵ سانتی روی گردنمه ف ...

خداروشکر، چه مشکلی داشتین

𝖧𝗎𝗆𝖺𝗇𝗌 𝖽𝗈 𝗇𝗈𝗍 𝖼𝗁𝖺𝗇𝗀𝖾, 𝗈𝗇𝗅𝗒 𝗍𝗁𝖾𝗂𝗋 𝗍𝗋𝗎𝖾 𝗂𝖽𝖾𝗇𝗍𝗂𝗍𝗒 𝗂𝗌 𝗋𝖾𝗏𝖾𝖺𝗅ed                                                                            ‌       - اگه پیاممو لایک‌کردی الهی گرگ بیاد بخورتتون 

خداروشکر، چه مشکلی داشتین

نودل داشتم تحت نظر دکتر بودم تو سونوگرافی ۱ میل بزرگتر شده بود دکتر برام نمونه برداری نوشت نودلم از نوع پاپیلاری بود گفتن باید جراحیش کنم

خداروشکررر خداکنه منم برگردم به ورژن پرحف پر سر صدام خیلی برام سخته سکوت کنم😂🥲

عزیز دلم😁انشاالله هرچه زودتر بهبودی حاصل میشه🥰

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

سلام عزیز شما صداتون برگشت ؟منم عمل مردم صدا ضعیف شده

سلاام گلم ایشالله بلات دوره 

اره خداروشکر الان دو روزه صدام برگشتهه اینقدر ذوق کردم انگار از اول صدا نداشتم😍

اصلااااا نگران نباش ببین بخدا من یه خاندان را ریخته بودم بهم از بس گریه میکردم و نق میزدم هرچی هم میدیدم بقیه میگن صدامون برگشته باور نمیتونستم بکنم چون صدام خیلی داغون بود حتی از ضعیف هم بدتر بود خودم نمیشنیدم اما خداروشکر برگشت از عملم هم دوماه و ۷ روز میگذشت که برگشت