2777
2789
عنوان

من خواهر ندارم چقدر بی خواهری بده همه عمر حسرت یه خواهر داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 71 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم ندارم ولی کمبودشو احساس نگردم چون مامانم هم خواهرمه هم رفیقمه همه حرفهای تو دلم پیش مادرمه ویه ز ...

بازم تو خوبی 

من که برادرم زن نداره پسرا هم نمیشه باهاشون درد و دل کرد 

مامانم مریضه دو ساله به خاطر مریضی مامانم سر کار هم نمیرم یعنی هیچ کس ندارم برا درد و دل کردن 

حال پدرتون بهتره ان شاءالله

والا بابام بعد از سکته ای که گرد آنژیو شد الان داره دارو استفاده میکنه باید بزودی فتخشو عمل کنه مامانمم کنسر سینه بود خدا را شکر خدا را شکر بهتره داره دارو استفاده میکنه من به خاطر پدر و مادرم نرفتم سر کار چون همه کارهاشون با منه 

منم افسردگی خیلی شدید گرفتم جوری که هیچ جا نمیرم همش اشکم در مشکمه خیلی بهم فشار آمد از پا درآمدم من اگه مریض بشم یه نفر ندارم یه لیوان آب دستم بده  

چقد منخیلی بده ک با وجود این همه آدم تو خانوادت احساس تنهایی کنیو بد تر ما اصلا دختر تو فامیل نداریم ...

مال شما تو فامیل بچه آن مال ما همه سن بالا دختر خاله هام ۲۰ سال با من تفاوت سنی دارن همه بچه هاشون بزرگن حرفی برا گفتن نداریم با هم 

تنهایی خیلی بده من دختر عموهام تعدادشون زیاده دختر عمه هام همین طور همیشه پیش همن خونه هم میرن اما م ...

ما وقتی دور هم جمع میشیم حالا خودشون خواهریشون باهم خوب نیست ولی عمدی جلوی من یه حرفایی میزنن ک دلم بشکنه 

داغون میشه آدم از تنهایی من حتی یکی ندارم که باهاش درد و دل کنم

منی که فقط ۱۹ سالمه و از الان اینطوری ام:))

یک دختر کمالگرا و جاه طلب ، عاشق رهبری و مدیریت، طرفدار دوآتیشه سوپ ، روحیه خشن ، عاشق بوکس و بدنسازی ، من مغرور و خودخواه نیستم