2777
2789

واسه دردسرهای بعدش

اول اینکه اگه خودم قرض بگیرم اینقدر حساسم که تو اولین فرصت پس میدم 

از قرض دادن هم واسه این که بعد طرف انگار به روی خودش نمیاره باید پس بده هی باید بهش یادآوری کنی فلانی به پول نیاز دارم میشه اون پولی که گرفتی رو پس بدی تازهههه ممکنه طرف بگه نه شرمنده الان ندارم و تووو مجبوری بعدا تو یه فرصت دیگه دوباره بهش یادآوری کنی

خیلیییی رو مخمه

تصمیم گرفتم دیگه تا حد امکان نه دنگ کسیو حساب کنم نه به راحتی به کسی قرض بدم

مگر اینکه طرف خوش حساب بودنشو قبلا ثابت کرده باشه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

دقیقا آدم وقتی پول و میده آدم خوبیه، وقتی میخوای پس بگیری میشی آدم بد. بعدشم انقدر باید پیگیر بشی که آبرو واست نمی مونه. انگار یجورایی پول خودت و باید گدایی کنی

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا آدم وقتی پول و میده آدم خوبیه، وقتی میخوای پس بگیری میشی آدم بد. بعدشم انقدر باید پیگیر بشی که ...

دقیقا از همین بخشش متنفرم که پول خودتو باید گدایی کنی

خیلی حس مزخرفیه بعد بعضیا یه جور رفتار میکنن انگار تو مقصری که بهشون گفتی پولمو پس بده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم