2777
2789
سلام دوست گرامیمن هفت سال زندگیمو به امید اینکه ازاین خونه برم و بعد بتونم صاحب یه زندگی خوش و بچه ب ...

ای آخی خیلی حسه داغونیه 

خب اگه مردتیکه تو میخواستی با یکی دیگه چیز شی 

بیجا میکنید زن میگیرید 

بزار یکم بگذره بعد میخوای باهاش حرف بزن شاید 

دلیلی آورد تو رو متقاعد کرد 

زندگی رو باید کرد ولش کن تو که مشکلی نداری اون باید

هات بودنشو کم کنه

شاید مقصد نرسیدنه

والا از خدا ک پنهون نیس از تو چ پنهون

زندگیم خلاصه شده تو نرسیدن

نشدن

ندیدن

نخاستن

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای آخی خیلی حسه داغونیه خب اگه مردتیکه تو میخواستی با یکی دیگه چیز شی بیجا میکنید زن میگیرید بزار یک ...

مسئله اینجای که اصلا هات نیست

میگه فیلم میبینم بخاطره پوزیشن جدید یاد بگیرم

گفتم خب بزار باهم ببینیم بدش اومد

گفتم تو جاتو از من جدا کردی شبا میشه ساعت ده میگه برم بخوابم بعد تا دیر وقت بیداره هی فیلم سرچ میکنه

سلام عزیز، خدا هیچوقت امیدتو نا امید نکنهبا مشاور حتما حرف بزنید هم خودت هم همسرت، گاهی مشکلات حل ...

سلام شبتون بخیر

ازیه طرف مریضه اختلال افسردگی داره چندسال دارم تحمل میکنم

چندماه خوبه حالش چندماه بد وقتیم بده اختلال جنسی داره و کلی مشکلات دیگه اما این فیلم و عکس دیدنش چیه این وسط من نمیدونم

مسئله اینجای که اصلا هات نیستمیگه فیلم میبینم بخاطره پوزیشن جدید یاد بگیرمگفتم خب بزار باهم ببینیم ب ...

توی اینجا باید شما با زور وارد بشید دل رحمی دیگه کافیست با یک لباس شبه قرمز 

وارد میدون شو  انشالله پیروز شمایی

توی اینجا باید شما با زور وارد بشید دل رحمی دیگه کافیست با یک لباس شبه قرمز وارد میدون شو انشالله پ ...

انشالله

توروخدا خیلی برام دعا کنید

من باکلی امید و آرزو ازدواج کردم اما الان تو شرایطی هستم که واقعا نمیدونم چیکار کنم

چندماهه مریض داریشو میکنم بعداز چند ماهه اینه جوابم

انشاللهتوروخدا خیلی برام دعا کنیدمن باکلی امید و آرزو ازدواج کردم اما الان تو شرایطی هستم که واقعا ن ...

شما پرو باش نزار پا پس بکشه 

اینقدر جذاب کن خودتو نتونه حتی سمته گوشیش بره

بلاخره شمام جاذبه های خودتون دارید دیگه بگیر با همونا لهش کن