2777
2789

ب هیچی خوش نیس

امشب داشتم ب رفیقم میگفتم

فلانی چرا ما هرچی میدوییم نمیرسیم ب چیزی؟

=)))))))

•دنیایِِ آرزوهام تو چشمایِ هیزٍ تو نیست :/                          •اگع الماس نباشع برا من نیست:/                                             •و در آخر هیچکس ب زیبایی حرفهایش نبود!:/                                     ○آدم تنها باشع ب "خ♡دا" نزدیک ترع○

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فدای اون اعتماد به نفست که چسبیده به سقف نی نی سایت

سقف نی نی سایت زیادی کوتاهه برا اعتماد به نفس من🚶‍♀️

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

سلام دوست گرامی

من هفت سال زندگیمو به امید اینکه ازاین خونه برم و بعد بتونم صاحب یه زندگی خوش و بچه بشم زندگی کردم و امید داشتم

اما امشب وقتی فهمیدم همسرم چند ماهه دلبسته با فیلم و عکسهای مستهجن دیگه هیچ امیدی ندارم به زندگی و آینده ام با این شوهر.

فقط دارم به جدایی فکرمیکنه

خیلی داغونه حالم فقط گریه میکنم چشام میسوزه گونه هام میسوزه

خونه پدرم شهرستانه اگه نزدیکم بود رفته بودم

سلام دوست گرامیمن هفت سال زندگیمو به امید اینکه ازاین خونه برم و بعد بتونم صاحب یه زندگی خوش و بچه ب ...

سلام عزیز،  خدا هیچوقت امیدتو نا امید نکنه

با مشاور حتما حرف بزنید هم خودت هم همسرت،  گاهی مشکلات حل شدنی هستن ولی فکر میکنیم اینطور نیست

حتما با مشاور اول بعد در صورت عدم تفاهم با خانواده در میون بزار، عمر و احساس خودتو خرج الکی نکن