2777
2789
عنوان

با شوهر عصبانیم چی کار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4160 بازدید | 40 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شوهر منم عصبیه وقتی عصبانی میشه هیچی نمی گم همرو میریزم تو ولی آخه تا کی ؟اونا عصبانی میشن دادمیزنن تخلیه میشن ما چی دیگه افسردگی گرفتم حوصله هیچ کسو ندارم
دست به خرجش هم اصلا خوب نیست با وجودی که درآمد خوبی داره ولی خوب خرج نمیکنه جمع میکنه یه موقع برادرش زنگ میزنه قرض میخواد پول بی زبونو میده به اون اونم چند ملیونو چندین ماه نگه میداره باید کلی زنگ بزنی تا بده الان 20 ملیونو برای 15 روز گرفته فعلا 5 ماهه نداده
حالا ببینید که اوضاع من بدتره
عزیزم درکت میکنم...خیلی سخته...شوهر منم بی حوصله ست وقتی هم تو کارش گیری پیش میاد اصلا نمیشه نزدیکش شد.یا وقتی میخوایم بریم سفر اخلاقش خیلی خیلی بد میشه و همش پاچه م رو میگیره فرقی هم نداره با خانواده خودش باشه یا من یا کلا دوتایی...همون اول زهر مارم میکنه
سلام دوستان من هم این مشکلات را دارم.از اول هم من نقش تندیس سکوت را داشتم ولى واقعا گاهى کم میارم.که با دیدن درد دل شما دوستان احساس کردم همدردیم و مى تونیم همدیگر را درک کنیم.
إلهي و ربي من لي غیرك
سلام من بر عکس شما هستم شوهرم خیلی صبور وآروم هست من خیلی عصبی هستم همش سرش داد میزنم بعضی وقتها دلم براش میسوزه
به شوشو میگم بریم مشهد میگه اخلاقت خرابه سفر برام زهرمار میشه خودت برو با مامانت من نمیام
عشقم خدااااا. و همسرم. و دخترم. دوستتون دارم
به نظر من تو اسرع وقت برو سر کار!
میدونی وقتی آدم کار می کنه اولا کمتر حرص می خوره
ثانیا با این مشکل مدیریت مالی که داره، اگه بری سر کار بعدا خودت می تونی یه کارهایی بکنی ولی اگه بخوای به امید اون باشی و چشمت به دستش باشه ، باید هی حرص بخوری
وقتی هم عصبانی برو یه جایی تو خونه خودتو مشغول کن تا از دم دستش دور شی
به نظر من تو اسرع وقت برو سر کار!
میدونی وقتی آدم کار می کنه اولا کمتر حرص می خوره
ثانیا با این مشکل مدیریت مالی که داره، اگه بری سر کار بعدا خودت می تونی یه کارهایی بکنی ولی اگه بخوای به امید اون باشی و چشمت به دستش باشه ، باید هی حرص بخوری
وقتی هم عصبانی برو یه جایی تو خونه خودتو مشغول کن تا از دم دستش دور شی
از قدیم گفتن دوری و دوستی رفتار زن و شوهر که مشکل داشته باشه بهتره از هم دور باشند و هر دو سر کار برند وقتی هم که میای خونه اینقدر خسته ای که وقت پاچه گرفتن نداری، وقتی این موضوع شامل مرور زمان شد مشکلات هم کمتر میشه.
تا کی میخواید احساساتتون رو سرکوب کنید بابا وقتی احساس رو سرکوب میکنی بعد یهو گریبانگیرتون میشه به فکر یه تغییر باشید تو زندگیتون اگر مسیری که قبلا میرفتید جواب نداده حتما مسیر رو دارید اشتباه میرید