2777
2789
عنوان

پسره بهم میگفت ازت ترسیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 49 پست
بابا من قدم بلندم نیست کاش بلند بودم😂😂😂

نگو اینجوری تروخدا پس من چی بگم ۱‌.۶۰ بیشتر نیستم🥲😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخر تناسب نداره پسر قد کوتاه با دختر قد بلند:/

والا من هرچی پسر اطرافم دیدم اینطورن اونایی ک متوسط یا کوتاهن جذب دختر قد بلند میشن اونایی که قد بلندن میرن سمت دخترای ریزه میزه

کاربری دوستم فعلا دست منه

متوسط یعنی چند ۱۷۵؟ولی قدشما خوبه میخواسته بهونه بیاره یه چیزی گفته

اره یکم ازم بلند تر بود 

اره بابا 😂😂زده بودم زیر دلش 😂😂نمیتونست هضم کنه من بهش اوکی دادم😂🤣🤣

والا من هرچی پسر اطرافم دیدم اینطورن اونایی ک متوسط یا کوتاهن جذب دختر قد بلند میشن اونایی که قد بلن ...

😂😂آخه قدش بلندم نبود 

دختره میدونست با منه ها باهاش دوست شد میخواست زنشم بشه😂😂😂🤣🤣ای جواد ای جواد کاش برمیگشتم عقب یه تو سری بهت میزدم حداقل

عزیزم 😁ما در گروه متوسطیونیم

نه من خودم بشخصه کوتاهم هرجا میرم حس کودک پنج شیش ساله بهم دست میده انقدر ملت از من بلندترن😂😂

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

😂😂آخه قدش بلندم نبود دختره میدونست با منه ها باهاش دوست شد میخواست زنشم بشه😂😂😂🤣🤣ای جواد ای جو ...

دختره از این خونه خراب کنا بود😂

قدت خوبه من همیشه قد ۱۶۸ رو دوست داشتم

فکر کردم ۱۸۰ بهت گفته خیلی بلندی

کاربری دوستم فعلا دست منه

نه من خودم بشخصه کوتاهم هرجا میرم حس کودک پنج شیش ساله بهم دست میده انقدر ملت از من بلندترن😂😂

😂😂😂نه عزیزم چه حرفیه 

بخدا دوست دخترش ۱۴۵ بود ۱۰ تای منو تورو تو اعتماد به نفس میخورد🤣🤣🤣🤣

دختره از این خونه خراب کنا بود😂قدت خوبه من همیشه قد ۱۶۸ رو دوست داشتمفکر کردم ۱۸۰ بهت گفته خیلی بلن ...

اره بوی گوشت به دماغش خورد نمی‌دونست خر داغ میکنن😂😂😂🤣🤣