2777
2789
عنوان

امروز رفته بودم بیمارستانی که زایمان کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 23 پست
یعنی محض رضای خدا بیمتون نکرده بود؟کمترین کاری که میتونست بکنه و وظیفش بوده بیمه بوده با اونم هزینه ...

بیمه چی؟؟؟ بیمه که بیمه تامین اجتماعی داریم ولی بیمارستانی که رفته بودم شخصی بود دولتی نبود...میدونی بعضی مردا خوب بلدن نقش بازی کنن شوهرمن تا قبل بچه دارشدن من سرما هم میخوردم قبل اینکه من بگم میبرد منو دکتر خودم میگفتم نیاز نیس اون اصرار میکرد که نه بریم ولی همین که بچه دارشدیم دیگه انگار من مردم 😑😑😑چون میدونه به خاطربچه مجبورم تحمل کنم وانگار راه فرار ندارم درسته از اول کم محبت وسردمزاج بود ولی خوش اخلاق بود وبهم میرسید ولی بعد بچه دارشدن کلا همه چیش عوض شد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یعنی محض رضای خدا بیمتون نکرده بود؟کمترین کاری که میتونست بکنه و وظیفش بوده بیمه بوده با اونم هزینه ...

نه بابا بچه برا چی دیگه بعد دنیا اومدن دخترم قشنگ اخلاق گندشو نشون دادالان به خودشم گفتم که اگه قبل دخترمون این اخلاقاتو نشون میدادی عمرا یه روزم نمیموندم 😑همش میگم حیف دخترم

اسی ببین دیگه بهش فکر نکن شوهرت بی لیاقته دیگه و خیلیم بی مسئولیت فقط دیگه بچه نیار از چند روش جلوگی ...

من باردارنمیشدم کلی دکتر رفتیم تا باردارشدم که کاش نمیرفتم ...فک کن همه اون مدتی که برا نازایی دکترمیرفتم از همه فامیل شوهرمخفی کرده بودم گفته بودم توهم نگو حالا بعد اینکه بچه دارشدیم نشست جلو جاریام گفت این بچه دارنمیشد که کلی خرج دکترش کردم یعنی دلم میخواست بلند شم خفه اش کنم اصلا اعجوبه اس شکر خدا دیگه رابطه هم نداریم باهم 

حالا دیگه گذشته ها گذشته سعی کن ازین ببعد وقتی بحث سلامتیت میشه خودت تصمیم بگیری .مثلا بهش بگی برو ق ...

دقیقا مادرمم همینو میگه ....خودمم توهمین فکرم که پس انداز داشته باشم برا آینده ام چون این دیگه خودشو نشون دادچه گوهیه با عرض معذرت

نه بابا بچه برا چی دیگه بعد دنیا اومدن دخترم قشنگ اخلاق گندشو نشون دادالان به خودشم گفتم که اگه قبل ...

دیگه تموم شده رفته پس فکرشو نکن که اذیت بشی ،ولی این سری با شناختی که پیدا کردی ازش بهتر میتونی درست تصمیم بگیری 

دیگه تموم شده رفته پس فکرشو نکن که اذیت بشی ،ولی این سری با شناختی که پیدا کردی ازش بهتر میتونی درست ...

چند بارکارمون به طلاق کشید خواستم طلاق بگیرم ولی این بچه منو منصرف کرد 😭😭خیلی بی مسئولیته بچه رو یه دقیقه هم نمیشه باهاش تنها گذاشت هرچی فکر کردم دیدم نه نمیشه اگه یه روز درهفته هم بگن پیش باباش باشه میدونم اونم درست ازش مراقبت نمیکنه اخرسرمجبورم تویه خونه باهاش باشم