چهارشنبه یکی از دخترا اول خودش بدون هیچ دلیلی رفته سمت دختر من لگد زده بهش و قممه شو محکم انداخته زمین و بندشو کنده بهش گفته ههه تو گوهی نبینم گوه بخوری جواب بدی وسایلاشو پرت کرده😳😳😳😳کلاس دومن
گفتم با ادب و عاقلانه پاشده ویس داده مشکل شو گفته کجای این بی احترامیه؟من نه شمارو میشناسم نه شمارتو ...
با ادم بی تربیت باید مثل خودش رفتار کنی بعد رهاش کنی هرچی بگه بگه برا خودش جونش در ره.
الان من تو سایت همیشه مراتب ادبو رعایت میکنم طرف معلوم نیست کیه از کجا اومده میپره پاچمو میگیره، دیگه خیلی وقته سایت نمیام، کلا چه مجازی چه واقعی ادم خز و خیل زیاد شده، جوابم ندی دور برشون میداره.
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
این دیگه نوبرش بود بخدا انقدم با لحن تند حرف زده بود میگه فشاری شدی بخاطر یه قمقمه شماره کارت بفرست ...
😂😂😂وای چرا اینجورین
روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار میکشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم... برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط میتوانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه میتوانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند 🚌 ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...