2777
2789
عنوان

با مادر یکی از همکلاسی های دخترم بحثم شد ببینین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 39 پست
گفتم با ادب و عاقلانه پاشده ویس داده مشکل شو گفته کجای این بی احترامیه؟من نه شمارو میشناسم نه شمارتو ...

با ادم بی تربیت باید مثل خودش رفتار کنی بعد رهاش کنی هرچی بگه بگه برا خودش جونش در ره.

الان من تو سایت همیشه مراتب ادبو رعایت میکنم طرف معلوم نیست کیه از کجا اومده میپره پاچمو میگیره، دیگه خیلی وقته سایت نمیام، کلا چه مجازی چه واقعی ادم خز و خیل زیاد شده، جوابم ندی دور برشون میداره.

وای عصبی شدم برو به مدیر بگو

میگه هر جا دوسداری برو شکایت کن فوقش ۳۰۰ هزار پول قمقمه هست😐

یعنی دهنم وا موند از بی شعوریش  اصلا موضوع قمقمه نیس منظورم از بیان کردن قمقمه این بود ک اینم یه نشونه از بی ادبیش

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این دیگه نوبرش بود بخدا انقدم با لحن تند حرف زده بود میگه فشاری شدی بخاطر یه قمقمه شماره کارت بفرست ...

😂😂😂وای چرا اینجورین‌

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
عزیزم بچه ها همه واقعیت رو از اتفاقات مدرسه تعریف نمیکنن نه اینکه دروغ بگن ها کلا مدل همشون همینه

بخدا قسم دخترمو جوری بار اوردم ک هرگز دروغ نگه و تهمت نزنه خیلی بچه ی خوبیه هیچوقت الکی درمورد کسی چیزی نمیگه

درسته ولی بعضی بچه ها خیلی عقده این و بی خانواده، میان بچه مردمو کتک میزنن

دقیقا  چون کاراته میره فک کنم هوا برش داشته دختر منم مظلوم‌و‌ساکته🥺🥺🥺🥺🥺

بهتر بود به مدرسه اطلاع میدادی

گفتم اول به مامانش بگم  جالب اینجاس دخترم میگه یبار اون دختره و ۳ تا همکلاسی هاش اخطار گرفتن از مدیر

منم اینو گفتم مادرش ک ثابت کنم شلوغه

میگه بتو ربطی نداره تو چیکاره ای 

گفتم اول به مامانش بگم جالب اینجاس دخترم میگه یبار اون دختره و ۳ تا همکلاسی هاش اخطار گرفتن از مدیر ...

اینجوری هرکی از بچه خودش دفاع میکنه و بی احترامی پیش میاد،بهتره مدرسه این مشکلو حل کنه

میگن تو بهشت 🏞یه ظرف بزرگ سیب زمینی سرخ کرده میزارن جلوت 🍟هربار که برمیداری یه فرشته دستتو ناز میکنه🧚‍♀️ میگه زیاد درست کردم 😍واسه ی خورشت هم نیست☺ با خیال راحت بخور😋😇 (جدید نیستم دوبار ترکیدم😒)