2777
2789
عنوان

با مادر یکی از همکلاسی های دخترم بحثم شد ببینین حق باکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 39 پست

حالا ویس داده تو حق نداری درمورد تربیت دختر من نظر بدی هیچکس حق نداره مگه یه قمقمه چیه ک فشار خوردی شماره کارت بده پولشو واریز کنم  دختر تو اتفاقا احترام حالیش نمیشه که پاشده برام ویس  داده😐😐😐

دختر تو هیچ جا نرفته فکر کنم اجتماع نرفته ک نمیدونه این جور چیزا عادی ان  من پارسال دخترمو از ۱۵ تاپله هل دادن همجاش زخمی شد هیچی نگفتم مثل تو فشار نخوردم برا یه قمقمه

آقامون میگه ؛ « ژلوفنشم »🥺🙈🤪

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا ویس داده تو حق نداری درمورد تربیت دختر من نظر بدی هیچکس حق نداره مگه یه قمقمه چیه ک فشار خوردی ...

چقدر بدم میاد از ادمایی که میگن پولشو میدم...

بگو گدازاده‌ی گاو تو صحبت مودبانه حالیت نیست یبار دیگه دخترت جفتک بندازه میام گیس جفتتنو میگیرم دور مدرسه میچرخونم

گفتم موضوع اصلا قمقمه نیست😳مطرح کردن قمقمه منظورم این بود بهش حمله ور شده گفتم شما با چه سندی میگی اجتماع نرفته هرگز  گفتم شما براتون مهم نیس ک بچه تونو هل دادن زخمی شده ولی برای من ک زحمت کشیدم و خون و دل خوردم مهمه ک بچم اذیت نشه من با ۲۷ سال سن هنوزم گوه نخور و پیش بچم نیاوردم  به لطف دخترت  این فوشو هم یاد گرفت  گفتم کی گفته تو اجتماع فوش و کتک کاری عادیه؟

چقدر بدم میاد از ادمایی که میگن پولشو میدم...بگو گدازاده‌ی گاو تو صحبت مودبانه حالیت نیست یبار دیگه ...

🤣🤣🤣🤣عصبانی ام  خندم گرفت با این حرفت

گفتم موضوع اصلا قمقمه نیست😳مطرح کردن قمقمه منظورم این بود بهش حمله ور شده گفتم شما با چه سندی میگی ...

افرین

بگو بچه تو سر راهیه مهم نیست برات از پله شوتش کنن پایین، بچه من ناز پرورده‌س کسی غلط میکنه هلش بده

گفتم با ادب و عاقلانه پاشده ویس داده مشکل شو گفته کجای این بی احترامیه؟من نه شمارو میشناسم نه شمارتونو دارم پس همین راه ارتباطی مون فقط شاده ببخشید دیگه اذیت شدین

گفتم دختر من اجتماع هم بوده ولی دوروبری هام انقد خوب بار اوردن بچه هاشونو ک تاحالا کسی نه کتک کاری کرده نه فوش

قهر کردن داشتن ولی بی تربیتی و بدون دلیل حمله ور شدن نه

گفتم عادی سازی نکنید از الان بخندی بگی چیزی نیست بچه ن

فردا نمیتونی جلوشو بگیری

دیگه دختر به مادرش رفته جفت شون بی ادبن 

با مدیر مدرسه حرف میزدی ،باید از دخترت عذرخواهیم کنه 

حالا پررو بازی درمیاره؟

روزی ما دوباره کبوترهایمان را🕊️پیدا خواهیم کرد🌝و مهربانی دست زیبایی را خواهد گرفت🦋و من آن روز را انتظار می‌کشم🌱حتی روزی که دیگر نباشم...   برای زندگی کردن در میان آدمیان، باید برای همه، با هر خصوصیتی که دارند، هرقدر هم نابهنجار باشد، حق وجود قائل باشیم و فقط می‌توانیم بکوشیم که از خصوصیاتشان برحسب نوع و کیفیتی که دارند استفاده کنیم. اما نه می‌توانیم امیدی به تغییرشان ببندیم، نه چنان که هستند محکومشان کنیم. این درست مصداقِ این ضرب المثل است که: زندگی کن و بگذار زندگی کنند                          🚌  ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...
دیگه دختر به مادرش رفته جفت شون بی ادبن با مدیر مدرسه حرف میزدی ،باید از دخترت عذرخواهیم کنه حالا پر ...

این دیگه نوبرش بود بخدا انقدم با لحن تند حرف زده بود میگه فشاری شدی بخاطر یه قمقمه شماره کارت بفرست زود😐😐😐😐😐😐😐😐😐