2777
2789
عنوان

چاره ای جز گریه ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 463 بازدید | 40 پست

اتفاقا به این مردجماعت رونده شوهرم من رفت به حساب بابام سنگین ترین انگشتروبرداشت بعد برامن ازقبل سرویسمو خریده بودن اصلانظرمو نپرسیدن بعد فقط براانگشتر عقدمون اونم گفتن قیمت پایینشو بردار اون موقع جوگیربودم براهمسرم همه کارمیکردم الان عین سگ پشیمونم گوربابای خانواده همسر پیش خانواده خودت خودتو خراب نکن بعدا میفهمی چی میگم خانواده شوهرت وضیفشونه ولی پدرت وظیفش نی لطفشه

اتفاقا به این مردجماعت رونده شوهرم من رفت به حساب بابام سنگین ترین انگشتروبرداشت بعد برامن ازقبل سرو ...

نه اونا دوتا انگشتر برام گرفتن خودشم گف من انگشتر نمیخام که گرون نباشه توقعش کمه من ک دخترشم چی؟یه تیکه لباس برا بله برون و خواستگاری نخرید میگم گشنمه میگه به شوهرت بگپ

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من یکی رو می‌شناسم پولدار اما چهار سال پیش که همه چی ارزونتر بود آنقدر خسیس بود که حتی حلوا و صبحونه و ناهار  روز بعد از عروسی که رسممونه هم پول نداد طفلک دختر خودش اکثر جهازشو خرید و پول مراسم روز بعد از عروسی رو داد 

هدیه پاتختی هم گفتش دختر رعایت منو کن و زیاد نخواه خیلی کمتر از عرف بهش هدیه داد 

اینو گفتم بگم تنها نیستی 

از طریق مادرت بخواه باهاش حرف بزنه 

خساست رو بزاره کنار و آبروداری کنه جلو شوهرت 

ولی بگمت هر چی هم کم گزاشتن برات عمرا برا شوهرت نگی ها و دردو دل نکنی وگرنه فردا روز عین پتک میکوبه تو سرت خودشو خانوادش بهش رو ندی که روزی موقع بحث و دعوا به روت بیاره اونوقته که دلت بیشتر میشکنه 

یه جوری نشون بده که خانوادت همیشه هواتو داشتن و کم نزاشتن 

نه اونا دوتا انگشتر برام گرفتن خودشم گف من انگشتر نمیخام که گرون نباشه توقعش کمه من ک دخترشم چی؟یه ت ...

عزیزم شما خودتو بااونامقایسه نکن چون پدرت وظیفه ای درقبال اونا نداره مگه نمیگی نصفشو پدرت میده خب میگی نامزدت هم که توقعی نداره درمورد شماهم باز حق باپدرت میدونی چرااینو میگم ببین عزیزم خانواده من براهمسرم همکارانجام دادن وهمینطور خودم ازاین دختراهستم که یه نفربرام آب معدنی بخره تابراش شیرموزنگیرم ولش نمیکنم خب ببخشید ولی الان عین چی پشیمونم میبینم بیهوده بوده الان دختراهمچیشونو مبندازن گردن رلشون میبینی اونا ارجشون بیشتر ازماست