2777
2789
عنوان

انگشتر نشونم رو یادم رفته با خودم بیارم دعوامون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 876 بازدید | 61 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخه میدونه با کسی ارتباط ندارم حدود 15 دقیقه هم معطلم کرد زن همسایه منم قرار بود رسیدم خونه زنگ بزنم ...

دیگه حساسش کردی 

فقط کمی بهش حق بده 

با خودش میگه سر انگشتر ننداختنش کسی فک میکنه مجرده 

من جات بودم به خانوم یه عذر خواهی میدادم جواب شوهرمو میدادم 

هیچکس با اهمیت تر و مهمتر از خونواده نیست

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

بهم گفت تو انگار منو این نامزدیو اصلا جدی نمیگیری که انگشتررو دستت نمیکنی من خودم کلا قصد نداشتم طلا ...

حالا فردا اگه خواستی ی پیام بده دوباره همینارو توضیح بده بهش خودش پشیمون میشه

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چیزی نیست یکم حساس شده شوهرت احتمال میده چون حلقه دستت نبوده زن همسایه فک کرده مجردی از اون بابت نار ...

اخه انگشتر نشونم مجلسیه اصلا مناسب استفاده روزمره نیست من شب نامزدیم اخر شب درش آوردم 

بهم گفت تو الان نامزد داری حداقل به احترام منم شده باید اون انگشتر رو دستت میکردی 

بازیچه تقدیرم ، فرسوده ایام 
راستی اسی من و همسرم در کنار حلقه طلایی که خریده بودیم سر سفره عقد تو دست هم بندازیم یه حلقه ست نقره ...

ما هنوز عقد نکردیم فقط صیغه محرمیت خوندیم و حلقه نشونم مناسب استفاده روزمره نیست 

درست میگید گلمولی بخاطر حساسیت نامزدتون حتما فردا یه حلقه معمولی بخرید اگه تونستی طلا بخری که فبها ا ...

شنبه میرم میخرم 

میندازم دستم 

امیدوارم اونم کشش نده

شنبه میرم میخرم میندازم دستم امیدوارم اونم کشش نده

یکم نازشو بخر😁😂

عادیه منم پشت سر گذاشتم اینارو هر چند که هنوز عقد هستم و دوماه دیگه میشه ۲سال که عقد کردیم

ولی حساسیتش کمتر شده

متاهل🩷🍃                                                               

دیگه حساسش کردی فقط کمی بهش حق بده با خودش میگه سر انگشتر ننداختنش کسی فک میکنه مجرده من جات بودم به ...

اخه خودمم هول کرده بودم یهو جلوم سبز شد 

منم به خانومه گفتم من نامزد دارم

دیروز چیزی نگفت امروز یهو گفت انگار انگشتر نشونت دستت نیست

حالا فردا اگه خواستی ی پیام بده دوباره همینارو توضیح بده بهش خودش پشیمون میشه

چند بار گفتم بهش گفت تو کلا چمدون رو هم فراموش کردی اصلا انگار فقط دنبال بهونه بود

اخه خودمم هول کرده بودم یهو جلوم سبز شد منم به خانومه گفتم من نامزد دارمدیروز چیزی نگفت امروز یهو گف ...

مردا همون موقع نه 

تو دلشون حرص میخورن 

بجاش یجا فوران میدن 

حالا فردا اتیشش میخوابه 

✨ ️ خدا چه قشنگ میگه: اگر عالم و آدم مخالفت باشن! فقط کافیه من بخوام... میرسونمت، مطمئن باش✨️        🚫آقایون درخواست ندن.ریپمم نزنن🚫

یکم نازشو بخر😁😂عادیه منم پشت سر گذاشتم اینارو هر چند که هنوز عقد هستم و دوماه دیگه میشه ۲سال که عق ...

اخه ادم حساسی نبود یهو اینجوری گفت و گیر داد

حالا باز بهش پیام میدم 

والا راست گفتن پسرا جدیدا شدن پرنسسعلی باید نازشونو بخری