2777
2789
عنوان

حالا من چجور سرمو بالا بگیرمممم

74 بازدید | 6 پست

نهههه...بچه ها نههه...

واییی ماجرا اینه که من خیلی حال روحیم بهم ریخته،خیلییی زیاد،درحدی که تقریبا هرروز خودزنی دارم،خودکشیم چن بار انحام دادم...

ولی من اصلا نمیتونم حلو خودمو بگیرم و خودزنی نکنم،حتی تو مدرسه هم خیلییی انجامش میدم درحدی که دوستام نمیزارن تنهایی برم تو حیاط،میترسن خودزنی کنم...

من هفته ویش خیلی حالم بد بود و تصمیم رفتم خودزنی کنم تو مدرسه،ولی دوستام اینو از تو چشام فهمیدن،رفتارام پیدا بود حالم بده

از معلم چندین بار اجازه گرفتم برم بیرون اما اجازه نداد...بالاخره برا بار هزارم که اجازه گرفتم اجازه داد برم،اما همون لحظه که جلو در بودم دوستام به معلم گفتن توروخدا نزار بره،اومدن دستمو گرفتم کشیدن تو کلاس،معلمه گفت به شما چه ربطی داره،گفتن ما یه چیزی میدونیم که میگیم...معلمه هم گفت خب با نمیانده برو پایین و زود بیا بالا....رفتم و برگشتم،دوستم میگف معلمه خیلییی نگرانت شد،خیلییی،به دوستام گفته بود نکنه میخاد بلایی سرخودش بیاره،دوستامم گفتن بعید نیست...این دبیرم گفت توروخدا مراقبش باشین...

واییی اون دبیر طفلیو خیلیییی نگران کردمممم نهههه؟؟اخه اون میدونست حال روحیم یهم ریخته،اون همیشه ارومم میکنه،همیشه کلی بغلم میکنه و بهم انگیزه میده،نمیخاستم اینجوری نگرانش کنمممم

سرکلاس ریاضیم همچین موردی برام پیش اومد دقیقا

دبیر ورزشم رد خودزنیامو دیدد

ناظمم رد خودزنیامو دیددد

حالا من چحوری سربالا کنم تو اون مدرسههه

بچه ها میدونم خودزنی بده،میدونم کارم اشتباهه،میدونم بعدا پشیمون میشم،میدونم باید برم پیش مشاور و میرممم تا چن روز دیگه

دیگه هیچی واسم مهم نیس...

کاش جلوی اون افراد این کارو نمی کردید و جلوی خودتون رو می گرفتید ، حتما پیش مشاور برید

اندوه پیرمرد خاک‌فروش برای شهری پُر از خانه‌های بی‌باغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بهت بگم هیچوقت نشون نده به بقیه درونت چی میگذره ناراحت میشی؟! بعدا از همین رفتارات به عنوان آتو استف ...

اره منم نمیخاستم بدونن،و الان ناراحتم ازینکه میدونن،دقیقا مشکلم همینه

کاش جلوی اون افراد این کارو نمی کردید و جلوی خودتون رو می گرفتید ، حتما پیش مشاور برید

وای اصلا نمیتونم جلوخودمو بگیرم 

بله از ماه اینده میرم ایشالا

اره منم نمیخاستم بدونن،و الان ناراحتم ازینکه میدونن،دقیقا مشکلم همینه

دیگه نشون نده چی تو فکرته و چیکار قراره بکنی به هیچکس نگو 

تجربه کردم که میگم 

خودزنی ام فقط باعث میشه بقیه خوشحال باشن که تو خوب نیستی ، اینکارو نکن لطفا

دیگه نشون نده چی تو فکرته و چیکار قراره بکنی به هیچکس نگو تجربه کردم که میگم خودزنی ام فقط باعث میشه ...

میگم که نشون ندادم،چیزی نکفتم،اونا از تو چشامم میتونن بفهمن که حالم بده...پاهام میلرزه و نمیتونم جلوشونو بگیرم و اونا میفهمن حاام یده