2777
2789
عنوان

به نظر شما مردایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 25 پست
آره خیلی برام سواله آخه حس میکنم زنا اگه کسی رو دوست نداشته باشن بوسش نمیکنن

درسته.منم اگه از نظر احساسی درگیر نشم هیچ مردی به چشمم نمیاد .بقیه رو نمی‌دونم .

مجردم.

همه یه جور میشن شیفته ام 😍انگاری گلشیفته ام 😜.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یه مشتری داشتم میومد سالن ، خیلی ب خودش میرسید یه بارخیلی راحت گفت من پولی ام ، بعد تعریف میکرد که چقدر مردا براش هزینه میکنن و باهاش عاشقانه رفتار میکنن ، من قشنگ اینجوری بودم🤐چتاشونو نشون میداد دیدم راست میگه ، مردا کلا تو تخت خواب مهربونن و عاشق چ زن خودشون چ پولی 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

یه مشتری داشتم میومد سالن ، خیلی ب خودش میرسید یه بارخیلی راحت گفت من پولی ام ، بعد تعریف میکرد که چ ...

آخ، چه بد، من فکر میکردم مردا هم مثل زنا تا عاشق نباشن بوس و نوازش نمیکنن 

آخ، چه بد، من فکر میکردم مردا هم مثل زنا تا عاشق نباشن بوس و نوازش نمیکنن

نه اصلا اینطور نیست ، البته مردای احساسی زیادی دیدم که مثل زنا بودن و بدون احساس انگشتشون هم تکون نمیخورده برای کسی ، اما خب تعدادشون کمه 

خیلی بد شد

تو این زندگی فقط باید شانس اورد که مرد احساسی پیدا کنیم ، زنای خوشبخت شوهرای احساسی و عاشق دارن ، نمونه ش بابای خودم ، بعد اینهمههه سال زندگی زناشویی هنوز برای مامانم میمیره ، چون وضع مالی خیلی عالی هم داره خیلی دخترای جوون میان سمتش ک باهاش تیک بزنن.  تیغش بزنن ولی یه تار موی سفید مادرمو ب کل هیکل اونا ترجیح میده