2777
2789
عنوان

غم دختر بچه پنج ساله من

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 34 پست
نه نمیدونم دردشو

خب سر به سر وحشیش نزار 

باهاش دعوا نکن 

هرچی گفت تو سکوت کن 

به خاطر اون طفل معصوم نزار سگ بشه

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این بچه بزرگ میشه همیشه استرس ترس از دست دادن افسردگی میگیره نمونش خودم البته من دعوا بابا و داداشم بود همش می‌دیدم برا شوهرت بگو که چه آسیب هاییربه روان و آینده دخترش داره میزنع حتی ببر مشاور بهش بگه 

الهی بگردم‌ براش 💔

بجای همسرت خودت جو‌ خونه رو یکم بهترش کن٫ اگه ممکنه.

نمیدونم باهاش غذا درست کن، ببرش بیرون.....

اگه‌باهمسرت قهرم هستی تابلو‌نکن

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

دیگه نمیکنیم اما خودش متوجه میشه حرف نمیزنیم که باهم میفمه قهریم

این روزارو گذروندم

خیلی سخته برا من بخاطر دختر بازیاش این اخلاقارو داشت

ی بار ک دعوای شدید کردیم اون اخلاقاشو گذاشت کنار

من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام  چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد.      .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****       ❤️کار بر no aks هستم❤️   

دردشو نمیفمم امروز دعوانداشتیم امد خونه سلام نداد حرف نزد گرف ت پذیرایی خابید

محلش نده فعلا 

تا یه مدت کاری بهش نداشته باش 

فقط وقت و انرژیتو بزار برای دخترت 

باهاش بازی کن 

حسابی بهش محبت کن بغلش کن و بوسش کن 

اگر پدر و برادرت در دسترسن ببرش پیش اونا بگو یکم اونا هم بغل و بوسش کنن 

باهم بخندید و شاد باشید تا کمبود محبت پدرش جبران بشه 

بعد کم کم ببین درد شوهرت چیه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

چجوری جداکنم

نزار تو اون محیط، بزرگ بشه.. 

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست�🤍💙🧡🌀ترسهات رو بترسون قبل از اینکه اون تو رو بترسونه💣🫵🏻
محلش نده فعلا تا یه مدت کاری بهش نداشته باش فقط وقت و انرژیتو بزار برای دخترت باهاش بازی کن حسابی به ...

خیلی دلم براخودمو بچم میسوزه خیلی وابسته پدرشه همش محبت ازش گدایی میکنه همش ور زبونشه بابا. دا اشو بابام عین سنگن فقط لج میکنن بابچه