2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا با بچه سه ماهه تو ماشین خیلی راحته مسافرت چون بچه همش خوابه تو آغوش مادر و فضولی و حوصله سر رفتن و اینا ندارن 

کجا هتل گرفتین که یکساعت تا حرم راهع؟🤔 

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

من هر دو تا بچه مو حسابی سفر بردم چون مامانم شماله خودم تهران این مسیر رو ما یک سره توی رفت و آمدیم پسر من سه ماهش نشده هنوز و تا حالا چهار بار رفتیم گیلان هم به مامانم سر بزنیم هم کار داشتیم یعنی صرفا توی خونه هم نبودیم 

طبق تجربه خودم از بچه اولم بهت میگم بچه رو از سن کم هر چی بیشتر ببری اینور اون ور به شدت خوش سفر میشه و تاب آوریش می‌ره بالا قدرت تحملش می‌ره بالا صبور تر میشه خودت هم مجبور نیستی بچپی توی خونه میری خوش میگذره روحت تازه میشه 

دوما حتما کریر و کالسکه واسه بچه ببر 

تعویض پوشک بچه توی مسیر سخت نیست واقعا قول بهت میدم از بچه ای که پوشکی نیست آسون تره چون میزنی بغل دستمال مرطوب کار رو واست در میاره ولی بچه ای که پوشکی نیست رو حتما باید دستشویی پیدا کنی ببری بشوری

اگر مثل من به شستن بچه توی خونه مقیدی توی مسیر کوتاه بیا و پاک کن واقعا چیزی نمیشه توی سفر باید یه کم شل کنی 

داروهای آد  و رفلاکس و کولیک اگر میدی فعلا که هوا سرده بذار صندوق عقب که خنک باشه توی ماشین نگه ندار توی هوای گرم یخچال های ماشینی میتونی تهیه کنی 

بچه این سنی توی ماشین توی کریر خودش تخخخخخخت می‌خوابه ولی بگیری بغلت خودت خسته میشی 

اگر شیر خشک میدی کار سخت تره برات ولی شیر مادر اگر میدی بسیار بی زحمته همه چیز 

وسواس رو هم بذار کنار تا وقتی که توی ماشینی با دستمال مرطوب دستتو پاک کن موقع شیر دادن اگر اونم سختت بود یه سینه و دهن بچه دست نزن 

لباسی بپوش که از جلو دکمه دار باشه یا زیپ دار مخصوص شیر دهی باشه 

لباس گرم و پتو و این چیزا هم که می‌بری برای خود مشهد هم کالسکه ببر من پسرمو با کالسکه کابین سایز همه جا بردم از مسافرت های ماشینی و مسافرت های هوایی بگیر تا حتی پیاده روی اربعین 

توی بازار ها کالسکه بسیار واجبه و کار رو واست در میاره واقعا 

امیدوارم موقع خرید سیسمونی نرفته باشی یه کالسکه که کل صندوق عقب رو اشغال می‌کنه بخری کالسکه باید کابین سایز باشه که همه جا بتونی با خودت ببری 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

من هر دو تا بچه مو حسابی سفر بردم چون مامانم شماله خودم تهران این مسیر رو ما یک سره توی رفت و آمدیم ...

اخه مسافر داریم تو ماشین نه کریر نه کالسکه رو‌نمیتونم ببرم اصلا جامون نمیشه 

بازار اینام نمیخوام برم فقط یه حرم ببرمش و بیارمش 

ولی خیلی میترسم

اخه مسافر داریم تو ماشین نه کریر نه کالسکه رو‌نمیتونم ببرم اصلا جامون نمیشه بازار اینام نمیخوام برم ...

کریر وسط میمونه دو نفر کنارش میشینن مشکلی نداره 

کالسکه هم نبردی بچه رو از الان بسپر شوهرت بغل کنه چون لباس گرم باید تنش کنی پتو و فلان بچه سنگین میشه اذیت میشی 

به نظرم داری سخت میگیری باز خودت میدونی 

یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 

خانم‌های عزیزم لطفا یک صلوات واسم بفرستید به نیت حاجت رواییم آرامش بهم برگرده مشکلم حل بشه 🙏😭♥️انش ...

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼