من هر دو تا بچه مو حسابی سفر بردم چون مامانم شماله خودم تهران این مسیر رو ما یک سره توی رفت و آمدیم پسر من سه ماهش نشده هنوز و تا حالا چهار بار رفتیم گیلان هم به مامانم سر بزنیم هم کار داشتیم یعنی صرفا توی خونه هم نبودیم
طبق تجربه خودم از بچه اولم بهت میگم بچه رو از سن کم هر چی بیشتر ببری اینور اون ور به شدت خوش سفر میشه و تاب آوریش میره بالا قدرت تحملش میره بالا صبور تر میشه خودت هم مجبور نیستی بچپی توی خونه میری خوش میگذره روحت تازه میشه
دوما حتما کریر و کالسکه واسه بچه ببر
تعویض پوشک بچه توی مسیر سخت نیست واقعا قول بهت میدم از بچه ای که پوشکی نیست آسون تره چون میزنی بغل دستمال مرطوب کار رو واست در میاره ولی بچه ای که پوشکی نیست رو حتما باید دستشویی پیدا کنی ببری بشوری
اگر مثل من به شستن بچه توی خونه مقیدی توی مسیر کوتاه بیا و پاک کن واقعا چیزی نمیشه توی سفر باید یه کم شل کنی
داروهای آد و رفلاکس و کولیک اگر میدی فعلا که هوا سرده بذار صندوق عقب که خنک باشه توی ماشین نگه ندار توی هوای گرم یخچال های ماشینی میتونی تهیه کنی
بچه این سنی توی ماشین توی کریر خودش تخخخخخخت میخوابه ولی بگیری بغلت خودت خسته میشی
اگر شیر خشک میدی کار سخت تره برات ولی شیر مادر اگر میدی بسیار بی زحمته همه چیز
وسواس رو هم بذار کنار تا وقتی که توی ماشینی با دستمال مرطوب دستتو پاک کن موقع شیر دادن اگر اونم سختت بود یه سینه و دهن بچه دست نزن
لباسی بپوش که از جلو دکمه دار باشه یا زیپ دار مخصوص شیر دهی باشه
لباس گرم و پتو و این چیزا هم که میبری برای خود مشهد هم کالسکه ببر من پسرمو با کالسکه کابین سایز همه جا بردم از مسافرت های ماشینی و مسافرت های هوایی بگیر تا حتی پیاده روی اربعین
توی بازار ها کالسکه بسیار واجبه و کار رو واست در میاره واقعا
امیدوارم موقع خرید سیسمونی نرفته باشی یه کالسکه که کل صندوق عقب رو اشغال میکنه بخری کالسکه باید کابین سایز باشه که همه جا بتونی با خودت ببری