2777
2789
عنوان

گوشت کوبیده با برنج میخورید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 43964 بازدید | 440 پست

گوشت نخود کوبیده رو بگو از اول

این آدم حسابی‌ها رو دیدین؟دارایی‌شون شخصیه و اهل شوآف نیستن کاراشون برای تو چشم بقیه کردن نیست حـرفاشــون سـنده و مسئولیت پذیرن .اهل سرک کشیدن و فضولی نیستن سرشون به کار خودشون گرمه سر وقتش خوش اخلاقن وسر وقتش ســختگیرن .رفتارشون متینه.سعی کنید همچین آدمی باشین....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکرشو بکن کوشت کوبیده رو با برنج بخوری🤣

فک کنم مادرش وهرت ابگوشتشو به دو وعده تبدیل میکرده از اول بچه هاشم یاد گرفتن.ظهر ابشو می‌داده شبم گوشت کوبیدشو با برنج می‌داده.

بعد چطور از گلوشون میره پایین🤮

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

کباب کوبیده رو میگی؟؟؟؟من گوشت کوبیده رو گفتم

ما هم کوچیک بودیم میخوردیم واقعا خوشمزه هستبخصوص اگه گوشت چرب گوسفندیش زیاد باشه.تازه خودم تو ماست میریختم میخوردم

هدفم رسیدن به عشق واقعی است
جرررررببخشید🤣اخه همه میگین اره مگه ندیدی تاحالا چلو کباببابا مگه از امریکا اومدم خب میدونم کبابو با ...

اسی از بس عجیبه گوشت کوبیده با برنج ک هیچ کس فکرشو نمیکرد منظورت گوشت کوبیده آبگوشت باشه😂😂یعنی فک کن این ک یه ایرانی تا حالا چلو کوبیده نخورده قابل باور تره تا گوشت کوبیده با برنج

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

خب بگو گوشت نخود :/ گوشت کوبیده؟ اخه

مُحاق:حالت ماه🌘در سه شب آخر ماه/                راحت زندگی کن؛طوری سکوت کن که انگار چیزی نمیفهمی؛نادیده بگیر انگار چیزی ندیده ای و آرام دور شو انگار چیزی نمیدانی.

این تاپیک واقعا قابلیت داغ ترین هارو نداره ها😂

ولی خیلی فانه چون کاربرا هر کی تو گویش خودش اون غذا رو یه چیزی میگه استارتر رو دعوا میکنن چرا گفتی گوشت کوبیده،بنده خدا اسم فارسیش رو گفت🤣

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40