2777
2789
عنوان

گوشت کوبیده با برنج میخورید عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 38899 بازدید | 438 پست
شما خودت گفتی گوشت کوبیده اشتباه توضیح دادی بعد طلبکارم هستی؟؟ خب درست بگو که اینجوری نشه. کباب کوبی ...

تو عنوان نوشته گوشت کوبیده.اسمی از کباب اورده.؟چیو اشتباه گفته.؟گفته خانواده همسرش گوشت کوبیده رو با برنج میخورن.کجا به کباب کوبیده میگن گوشت کوبیده

داستان تو هنوز تمام نشده!تو خواهی خندید در جایی که قبلا گریه کرده بودی.

تو عنوان نوشته گوشت کوبیده.اسمی از کباب اورده.؟چیو اشتباه گفته.؟گفته خانواده همسرش گوشت کوبیده رو با ...

خخب بعدا گفته منظورم کباب کوبیده بوده

ای سرزمین! کدام فرزندها، در کدام نسل ها، تورا آزاد، آباد و سربلند با چشمانِ باورِ خود خواهند دید؟                                                                                                                      و قانون دوم بازگشت هست.. هر جادوگری باید بدونه که هر کاری بکنه عاقبت به خودش برمیگرده. برگشتِ عملش شاید دیر بشه ولی میرانا شک نکن هر کاری بلاخره به همون شخص برمیگرده چون فکر و عمل هر کسی در واقع همون کسه. برای همین هیچوقت سراغ جادوی سیاه و آزار دیگران نرو.. حتی اگر خودت اذیت شدی و رنج کشیدی انتقام رو رها کن. بی دریغ و رها باش... که تا رها نباشی راهی برای جاری شدن پیدا نمیکنی... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نخیر صد بار گفت گوشت کوبیده ابگوشت.گفت خودم فرق کباب کوبیده رو با گوشت کوبیده میدونم.

نه بابا گوشت کوبیده ی ابگوشتکبابو که همه میخورن اسگولم‌مگه😅

نه اون چیه که با برنج بخوریم؟😐

با نون و پیاز و سبزی فقط

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.

جالبه منظورشو تو تاپیک نوشته از اولین ریپلای هی گفتهگوشت کوبیده ابگوشت.واقعا چه جوری میخونیدحواستون کجاست.چی آدم بگه که در نهایت طلبکارید.

وا   کوبیده رو با برنج  یا با نون خالی   میل میکنن اصلا  حای تعحب نداره

متعد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت بخیررکن

سلام من استار تر هستم دوستان 

منظورم گوشت کوبیده ی ابگوشت یا همون نخود گوشت یا کوفته گوشت یا هرچی که شما میگید هست

هستش

وا بدید دوستان

کباب کوبیده با برنج و سماق و کره شونصد بار خوردم ولم کنید توروخدا😅

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘