2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فقط سوووز میاد تو بگو یه قطره😑

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

من دلم برای برف تنگ شده 

پارسال یه دونه برفم نبارید. بارون هم انگشت شمار...تغییرات اقلیمی از پارسال هوای اینجا رو بهم ریخته

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

چجوری اش خوشمزه لعاب دار بپزم

حبوبات رو به جز عدس شب خیس کن هی آبش رو عوض کن صبح آبش رو عوض کن بذار بپزه خوب بپزه زیر دندون خرت نکنه

توی یه ظرف پیاز تفت بده قشنگ سرخ شد سیر بریز یکم تفت خورد دو قاشق آرد بریز داخلش تفت بده زردچوبه سبزی خشک آویشن ادویه بزن و حبوبات پخته شده رو بریز داخلش آب هم بریز عدس رو هم بریز تا قشنگ بجوشه مزه ها تو خورد هم برن سبزی رو هم بریز وقتی سبزی ها قشنگ پخت رشته رو قطعات کوچک کن بریز و بذار بپزه گاهی هم بزن ته نگیره و بذار رشته قشنگ دم بکشه تو آش اگه آبش کم شد باز آب جوش بریز تا قشنگ بپزه و جا بیفته و آبش کشیده شه و مواد آش یکدست بشه هر کدوم یه ور نره

توی یه ظرف روغن داغ با آویشن و نعنا درست کن و پیاز داغ هم خواستی درست کن و بریز رو آش و با گردو چرخ شده و کمی کشک نوش جان کنید

✒️

حبوبات رو به جز عدس شب خیس کن هی آبش رو عوض کن صبح آبش رو عوض کن بذار بپزه خوب بپزه زیر دندون خرت نک ...

مرسی عزیزم لطف کردی. عاشق اش لعاب دارم

خودت باش جهان اصالت را میستاید

مرسی عزیزم لطف کردی. عاشق اش لعاب دارم

نمک رو یادم رفت چون بعضی رشته ها خیلی شورن بعد از پختن رشته تست کن نمک خواست اضافه کن

تعریف از خود نباشه اما آش میپزم چجور انگشت هاتم میخوری😋آش های متنوعی که از آش رشته هم خوشمزه تره

راستی برای لعابش جز آرد میتونی از یکم بلغور گندم هم استفاده کنی

✒️