2777
2789
عنوان

خیلییییی استرس دارم

39 بازدید | 7 پست

پسرم سال دیگ باید بره پیش 

ولی هنوزم فارسی بلد نیس بحرفه هررررر کاری میکنم شوهرم همراهی نمیکنه تو خونه فارسی حرف بزنیم تا یاد بگیره 

با پسرم ترکی میحرفه و الان پسرم انقدر کارتن دیده حس میکنم زبان فارسی براش سبک تر و راحتتره تا ترکی

البته ترکیشم هنوز کامل نمیتونه حرف بزنه

ولی فارسی رو بیست درصد حرف میزنه تقریبا و مفهمه

شوهرم میگ بره پیش خودش فارسی رو حرف میزنه میگ مگ ما چجوری فارسی یاد گرفتیم کسی تو خونه با ما فارسی حرف نمیزد ک

بچه ها کسی اینجوری بوده بچش؟؟؟؟ 

اشکالی نداره همون ترکی اصیل رو یاد بدید فارسی رو از اون همه کتاب تو مدرسه یاد میگیره

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ... . حافظه ام در حد ماهی ضعیفه 😄همه نام کاربریا و پروفایلاتون آشنا میاد اما نمی‌دونم کدوم تاپیک بودیم  دعوا کردیم یا قربون صدقه هم رفتیم 😭پس اگه حافظه ات قویه به روم نیار هر تاپیک یه شروع دوباره س🙈 تورکم ، مازندرانی نیستم . 🤘🏻🐺 تبریز اورمو زنجان اردبیل همدان قزوین تهران خراسان قشقایی یاشاسن بوتون تورکلر ... تنها حالی که خدا بهم داد تورک بودنم بود 😎

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم خیالت راحت باشهمعلمش وهم کلاسیاش که باهاش فارسی حرف بزنن خودش کم کم یاد میگیرهالهی فارغ الت ...

قربونت بشمممم

این شهر ترک نداره زیاد کاش یه بچه هم زبونش باشه ک به هم دیگ کمک کنن و راحت حرف بزنن