یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ولی از مادر و پدر ایراد گرفته نمیشه بهرحال هم خون هستن
اما شوهر رو تا میشه می کوبن
والا خود ما خانم ها هم هزار عیب داریم
زندگی متاهلی با انسان درست خیلی هم شیرینه
میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
بستگی به همسرت داره ، من خودم متاهلم پشیمونم که چرا با یکی ازدواج نکردم که عاشقم باشه آرزومه شوهرم ظهر و شب بیاد خونه با هم شام بخوریم با هم بریم بیرون یه دوری بزنیم حتی 🥲 ولی یا همش مسافرت کاریه یا منزل پدر از خدا بی خبرش
مثل مدرسه هست از اول دبستان شروع میکنی تا دانشگاه مرحله به مرحله هست ....وهرکدام بستگی به خودت داره ...لذت و شیرینی اش هم با خودته. شاگرد زرنگ از مدرسه خوشش میاد شاگرد تنیل دنبال تعطیلیه....شاگرد زرنگ باش ...یه شب حال کردنش به هزار شب مجردی میارزه...هزینه های مجردی هم بیشتراز متاهلیه....لذت جنسی ...لذت بچه ...لذت هایی که در مجردی نمیدونی اصلا چیه....البته وقعیتش با اهلش زیباس