2777
2789
عنوان

راست میگن همه حسرت مجردیشونو میخورن ومتاهلی حسرت نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 29 پست

همینا که متاهلن دو روز از شوهرشون دور بمونن بال بال میزنن باور نکن حرفشونو

مجردی خوبه متاهلی ام خوبیه خودشو داره البته به شرطی که شوهرت ادم خوبی باشه

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

آرامشی که متاهلی داره رو هیچ جا نمیتونی پیدا کنی تاکید می‌کنم هیچچچچچ جا

البته با آدم درستش ، برات آرزوی یه پارتنر خوب با یه شرایط ایده آل میکنم عزیزم امیدوارم به زودی طعم این آرامش رو بچشی و از این دو دلی رها شی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بستگی به همسر هم داره اما بعضیا دلتنگ میشن 

اندوه پیرمرد خاک‌فروش برای شهری پُر از خانه‌های بی‌باغچه...☔️🌊[کاربر خاموش] ، اگر سوالی راجع به کنکور انسانی داشتید خوشحال میشم کمکتون کنم .

چرت و پرت میگن

هر زندگی چه مجردی چه متاهلی سخته

ولی از مادر و پدر ایراد گرفته نمیشه بهرحال هم خون هستن

اما شوهر رو تا میشه می کوبن

والا خود ما خانم ها هم هزار عیب داریم 

زندگی متاهلی با انسان درست خیلی هم شیرینه

میشه برای برآورده شدن حاجتم صلوات بفرستی؟خواسته ای دارم که هرچی سعی کردم بهش نرسیدم و تا مرز افسردگی رفتم اما ناامید نشدم و به لطف و رحمت الهی امیدوارم...
چون وقتی میری زیریه سقف تازه میفهمی زندگی متاهلی یعنی چی واغلب بخاطرفرارازتنهایی وخانواده ازدواج میک ...

افرین دقیقا 

دوران عقد و نامزدی که همه ش گل و بلبله 

وقتی برن زیر یک سقف تازه میفهمن اوه اوه چه شددددد

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️

بستگی به همسرت داره ، من خودم متاهلم پشیمونم که چرا با یکی ازدواج نکردم که عاشقم باشه آرزومه شوهرم ظهر و شب بیاد خونه با هم شام بخوریم با هم بریم بیرون یه دوری بزنیم حتی 🥲 ولی یا همش مسافرت کاریه یا منزل پدر از خدا بی خبرش 

مثل مدرسه هست از اول دبستان شروع میکنی تا دانشگاه مرحله به مرحله هست ....وهرکدام بستگی به خودت داره ...لذت و شیرینی اش هم با خودته.  شاگرد زرنگ از مدرسه خوشش میاد شاگرد تنیل دنبال تعطیلیه....شاگرد زرنگ باش ...یه شب حال کردنش به هزار شب مجردی میارزه...هزینه های مجردی هم بیشتراز متاهلیه....لذت جنسی ...لذت بچه ...لذت هایی که در مجردی نمیدونی اصلا چیه....البته وقعیتش با اهلش زیباس

دلتنگی واسه بچگی با حسرت فرق داره 

من دوست دارم با همسرم برگردیم بچگیمون و دوباره زندگی کنیم و بچگیمونو بهم نشون بدیم 🤩

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

حسرت مال کسایی که زندگی متاهلی خوبی ندارن و به دوره مجردیشون قبطه میخورن ،اگه زندگی متاهلی اونی باشه که دوست داشتن عمرا حسرت بخورند ،

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

قانون زندگیه الان شما دلتنگ بچگیت نمیشی؟از درد هامون دور میشیم فراموش میشن به همین خاطر همیشه گذشته شیرین تره

میشه برای بازگشت محبت شوهرم به من وآرامش و خوشبختی به زندگیم یه صلوات یا امن یجیب مهمونم کنین؟🥺🥲سوال ورزشی داشتین بپرسین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم🥰