2777
2789
من ایران زندگی نمی کنم. اینجا بیشتر درد باز شدن رحم را باید خونه تحمل کنی و بعد می تونی مراجعه کنی ب ...

بعد اگه یکی دهانه رحمش باز نشه چ‌میکنن با توجه ب اینکه سز رو‌سخت انجام میدن. ؟ یعنی طرف چندسن ساعت دردو‌میکشه بعد سز میکنن؟ 

parasoo1989@

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی خواهر هرجا هستی امیدوارم همیشه خوشحال باشی❤️

ممنونم. من هم امیدوارم زایمان راحتی داشته باشید و همه چیز خیلی خوب پیش بره. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
بعد اگه یکی دهانه رحمش باز نشه چ‌میکنن با توجه ب اینکه سز رو‌سخت انجام میدن. ؟ یعنی طرف چندسن ساعت د ...

صبر می کنند. دوستانی داشتم که حتی تا ٢٤ ساعت و بیشتر هم درد داشتند. اگر نیاز ببینند از مادر درخواست می کنند مراجعه کنه برای معاینه و دوباره برگرده خونه تا زمان مناسب..‌

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
صبر می کنند. دوستانی داشتم که حتی تا ٢٤ ساعت و بیشتر هم درد داشتند. اگر نیاز ببینند از مادر درخواست ...

خب نه منظورم اینه ک هفتش بالا باشه کااامل.‌دهانه رحمشم باز نشه ‌. مثلا من مامانم ازین مدلا بود.‌. یعنی اننننقد نگه میدارن بدبخت تو‌درد غرق بشه؟

parasoo1989@