2777
2789

بی شک زیبا میشم نه تنها من همه زیبا هستن ماشاالله دو برابر زیبا میشن ولی کجاست پول 

بینیمو اول به طرز دلخواهم عمل کنم که پنجاه میلیون تقریبا اون یا شایدم بیشتر 

ابروهامو کاشت کنم که تقریبا بیستو پنج میلیون 

لبمو یه کوچولو ژل بزنم که قیمت اونو نمدونم 

یه زاویه فک 

خیلی زیاد شد مگه نه🥺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بینی اوکیه

ژل لب هم بد نیس ولی کم

بقیش زیاده رویه.

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

بینی خیلی خوبه بنظرم بگرد دنبال یه دکتر عالی حتی  شده هزینه ی بقیه ی کارارو بذاری برای بینی بنظرم ارزش داره 

زاویه فک به همه نمیاد و ریسکه

کاشت ابرو هم بنظرم یه مدت تقویت کننده ی ابرو بزن اگه نتیجه نگرفتی بعد برو سراغش 

واقعا حرصم درمیاد میبینم انقد هم نوعام خودشونو دوست ندارن. کی بهت گفته با این کارا زیبا میشی؟ مردم ؟ مافیای پزشکی؟ قراره همه مثل هم باشن؟ میخوای کل صورتت بشه ژل و عمل. چرا خود واقعیتو نمی‌پذیری! دنبال زیبایی بری هیچوقت به مقصد نمی‌رسی!

حالا اونم گفتم شاید پول کجا بود خواهر هر چی دارم واسه اجاره خونه و مغازه می‌ره🥴

حالا حتی اگه پول هم داشتی این همه کار واقعا لازم نیست چون اصلا قشنگ نیست 

همه عین هم شدن بخدا😐

حالا عمل بینی واسه بعضیا خوبه خداییش واجبه ولی بقیش اصلاااا

آخره صبر سبزه🌱
بینی اوکیهژل لب هم بد نیس ولی کمبقیش زیاده رویه.

کاشت ابرو بده منی که ابرو ندارم همش با مداد ابرو میکشم و از فیبروز متنفرم خب کاشت یکی از واجبات برای اونایی که ابرو ندارن هست

شما بگو اونوقت کدوم قسمت طبیعی میمونه؟😂😂حالا ناراحت نشی

نه بخدا خواهر 

حالا منم بخوام شوهر خان اجازه نمیده به ژل لب و اینا ولی برای بینی ابرو راضیه ولی پول نیست