2777
2789
عنوان

اگه این عملارو انجام بدم نظر شما چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 105 بازدید | 22 پست
بینی خیلی خوبه بنظرم بگرد دنبال یه دکتر عالی حتی شده هزینه ی بقیه ی کارارو بذاری برای بینی بنظرم ار ...

من میگم هر چقدر هزینه بالا بگیرن کیفیت کارشون قشنگیه اینطور نیست؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

واقعا شما اطرافیانتان تجربه داشت

من چند نفرو از نزدیک دیدم 

ابروهاشون خیلی غیر عادی بود حتی رنگشونم طبیعی نبود

زاویه فکم به نظرم قشنگ نیست و اینکه با ژل بخوای مدام تمدید کنی دردسر داره واقعا

نه بخدا خواهر حالا منم بخوام شوهر خان اجازه نمیده به ژل لب و اینا ولی برای بینی ابرو راضیه ولی پول ن ...

ایشالا که پول بیاد❤

ولی بدون چهره‌ات زیباست و نیازی به هیچ عملی نداری

حامی حیوانات🌱 دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑

واقعا حرصم درمیاد میبینم انقد هم نوعام خودشونو دوست ندارن. کی بهت گفته با این کارا زیبا میشی؟ مردم ؟ ...

به خدا همه بینی مو مسخره میکنن خود پدرم همش بینیمو میگه میگم رژیم گرفتم به من میگه زیاد رژیم نگیر بینیت زیاد به چشم میاد برادر شوهرم میگه بینیشو نگاه به خدا حالم از ببینیم بهم میخوره از دست نداد ابرو خسته شدم می‌خوام آبروی طبیعی داشته باشم که اونم با کاشت میشه بقیم که اگه خودمم بخوام خانوادم یا شوهرم اجازه نمیده 

به خدا همه بینی مو مسخره میکنن خود پدرم همش بینیمو میگه میگم رژیم گرفتم به من میگه زیاد رژیم نگیر بی ...

میدونم سختته نادیده بگیری ولی بخدا قرار که نیست همه مثل هم باشن. سعی کن با شوخی و خنده جواب بدی. البته اگرم دوست داری عمل کنی انتخاب خودته ، من منظورم این بود که خودتو دوست داشته باشی

راحت اگه نیاز نداشتین خواستین به یکی کمک کنین صواب کنین حتما اول منو به یاد بیارین 😅😅😅😅شوخی کردم ...

😂😂😂😂

بیا ناشناس حرفاتو بزن  https://harfeto.timefriend.net/17248577849998   از چشمان کوچک فیل فهمیدم آنکه غنی تر است محتاج تر است