2777
2789

تو ی ساختمونیم ی دیوار مشترک داریم اون سه تا بچه داره دوتاش بزرگن یکیش کوچک دوسالشه شب تا دیروقت بیدارن وای انقد صدا میکنن بلند بلند انگار دعوا دارن نمی‌دونم چکار کنم بارها بهشون گوشزد کردیم گفتم که دخترم زود می‌خوابه ب صدا حساسه اصلا انگار بلنگو خوردن همش زنه داره داد میزنه

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا به دادتون برسه

یعنی زنه انگار مشکل داره امروز خواب بودیم با دخترم وای اومده بودن پشت در بلند بلند حرف میزدن ژنه رفته بود پایین پله ها داد میزد اسم دخترشو فلانی فلانی این از بالا باهاش حرف میزد بلند بلند

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

فکر کردم همسایه ی مایین اومدم بگم تو رو خدا حلال کن دیدم نوشتی دخترم اون پسر داره🤦🏻‍♀️و طبقه ی پای ...

من مشکلی با صدای بچش ندارم مشکل من اینه وقتی بچش گریه می‌کنه وقتی بقیه بچه هاش که بزرگن دبیرستانی هست حرف میزنن این زنه هم بلند بلند شروع می‌کنه جیغ زدن داد زدن یا روزی صدبار میرن بیرون میان خونه در و جوری می‌زنن بهم که بخدا من خوف میکنم از صداش مثل امروز میان پشت در بلند بلند سر ظهر حرف میزنن شعر می‌خوندن تو راه پله ها داد میزدن

چه بی فرهنگ ، منم با همچین ادمها زندگی کردم خیلی سخت و بده😣

جالبه هروقت منو مببینه انقد از خودش تعریف می‌کنه که ما خیلی بافرهنگیم ما فلانیم

من مشکلی با صدای بچش ندارم مشکل من اینه وقتی بچش گریه می‌کنه وقتی بقیه بچه هاش که بزرگن دبیرستانی هس ...

آپارتمان نشینی هم فرهنگ میخواد. ما اصلا صدامون توی راه پله نمیاد صبح ها که میریم مدرسه انقدر به بچه هام میگم بی صدا یواش آروم که حد نداره ولی توی خونه سرو صدامون زیاده مدامم استرس دارم که صدامون میره پایین و همسایه مون اذییت میشه البته من بچه هام کوچیکن دبیرستانی ندارم خدا کنه زودتر بزرگ بشن بلکه آروم بشن😢

آپارتمان نشینی هم فرهنگ میخواد. ما اصلا صدامون توی راه پله نمیاد صبح ها که میریم مدرسه انقدر به بچه ...

عزیزمم نه این همسایه ما خیلی ادعاش میشه و میگه ما خیلی بافرهنگیم اما اصلا مراعات نمیکنن بخدا میرن بیرون میان درو چنان می‌زنن بهم یا مث الان زنه بلند بلند فک میزنه

عزیزمم نه این همسایه ما خیلی ادعاش میشه و میگه ما خیلی بافرهنگیم اما اصلا مراعات نمیکنن بخدا میرن بی ...

چی بگم والا خدا صبرتون بده فقط

منم داشتم همسایه ی این مدلی ساعت دوازده شب تازه شروع میکردن مبل رو روی سرامیک کشیدن ساعت 7صبح در کوچه رو بدجور میکوبیدن وقتی هم تذکر میدادیم تاثیری نداشت...