2777
2789
عنوان

با این پسر ازدواج کنم یا ن

147 بازدید | 19 پست

مهربونه صبوره بعد سه سال صداشو بلند نکرده حتی قهرم نکرده 

خیلی بد خلقی کردم اما اون سکوت کرده لبخند زده 

دست دلبازه هرچی لازم داشتم مثل ی پدر فراهم کرده 

هرجا خواستم برم منو برده هرجا کارم گیر بوده به دادم رسیده

سعی کرده تا جایی که بشه  هرچی می‌خوام فراهم کنه

به خانوادم احترام گذاشته و میذاره

بچه ننه نیست مستقله

بدیش اینه باهاش یکم احساس تنهایی میکنم خیلی رفیق نیست باهام ،کلا زیاد خانوادگی اهل صحبت نیستند

ما خانواده صمیمی و پر حرفیم 🥲 اذیت میشم 

از طرفی میگم چند تا مرد با این خصوصیات اخلاقی خوب وجود داره؟

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عاره گزینه خوبیه

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀

یعنی بگیم ازدواج نکن نمیکنی😕به نظر نی نی سایتی😐

شما میخوای تشکیل زندگی بدی و زندگی کنی و‌باید بدونی...ما که تو اون زندگی نیستیم...چه سختی چه راحتی باشه

و انتخابت خودت باید بکنی ن مردم...

https://daigo.ir/secret/5451020870  توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

مرد عمله 😁چرا ک ن

خب همیشه نمیتونم باهاش حرف بزنم و دردل کنم

بیشتر از جواب دادن دنبال حل موضوعه

گاهی من اصلا نمی‌خوام موضوعی حل شه نیاز به همدردی دارم

کاربری قبلیم برام مثل دفترخاطرات بود حیف تعلیق شد:) خاطراتی که دوران دبیرستان دانشگاه شروع عشق و تمام شدنش بعد سالها و شروع شدن زندگی جدید و تمام لحظات خوب و بد را در بر داشت
منم خودم عاشق حرف زدنم شوهرم زیاد حرف نمیزنه میگه اخه چی بگم😂

سخت نیست؟ برمیگشتی عقب با شوهرت ازدواج میکردی؟

قدش چنده

بلنده😂

خب همیشه نمیتونم باهاش حرف بزنم و دردل کنمبیشتر از جواب دادن دنبال حل موضوعهگاهی من اصلا نمی‌خوام مو ...

خب اینو بهش بگو 

بنظرم خیلی از مردا اینطورن

بابای منم اینطوریه .مامانم میگه بهش ک فقط صرفا دردو دله و میخوام شنونده باشی😁(ی ذره ایکیوشون پایینه بعضی وقتا )

دختر دیوونه ای اگه رد کنیآدمی با این شرایط دیگه پیدا نمیشه...مطمئن باش ازدواج کنین بیاد تو خونوادتون ...

با دوتا از دوستاش راحته با اونا از در دیوار حرف میزنع 🙄

البته رفیق بازم نیست

ولی با اونا بهش بیشتر خوش میگذره