2777
2789
عنوان

چیکار کنم تا بتونم خوشحال باشم

116 بازدید | 8 پست

سلام امیدوارم حالتون خوب باشه، شاید سوال مسخره ای به نظر بیاد اما واقعا به جواب هاتون احتیاج دارم احساس میکنم هیچ گونه شادی توی زندگیم وجود نداره نمیدونم باید چیکار کنم، از رشته ای که میخونم با اینکه از سال ها قبل انتخابش کرده بودم راضی نیستم و احساس میکنم براش ساخته نشدم هیچ چیز طبق آرزوها و اهدافم پیش نمیره احساس میکنم بی دلیل تلاش میکنم و صرفا دارم داغون تر میشم...

کوه با نخستین سنگ‌ها آغاز می‌شودو، انسان با نخستین درد. ✍🏻شاملو

زندگی بالا پایینی های زیادی داره اما اینو بدون تو این دنیا فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی و حال دلتو خوب کنی.

عمرمون اینقدر فانی هست که نمیفهمی چطور میگذره فقط کافیه که توی پیشرفت باشی اونوقت متوجه میشی بعضی جاها زمان کم هم میاری.

برو دنبال کارایی که دوستشون داری واسه آیندت هدف تایین کند تاکید میکنم هدففف خیلی مهمه.

برو دنبال کارایی که پیشرفت توشه.

پیشرفت تو رو قوی میکنه اعتماد به نفستو بالاتر میبره باعث سر بلندی تو میشه.

لا به لای پیشرفتات از چیزای کوچیک زندگی هم لذت ببر مثلا فیلم های که سبکشون مورد علاقت هستو دانلود کن و لذت ببر از دیدنشون خلاصه اگر بتونی درگیری جنبه های مثبت زندگی بشی اونوقت میفهمی چقدر عمر زود میگذره

اگه افسردگی دارین بهترین راه تراپی هست

اگه چیزای دیگه منظورته

ببین قبلنا چیا حالت رو خوب میکردن همونارو انجام بده

آشپزی ، فیلم حال خوب کن، ورزش میگن خوبه، وقت گذروندن با آدمای مورد علاقه ،کتاب خوندن....

و قسم به امیدی که می روید از جای بریدگی زخم در تن💛🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینو بدون که کریس رونالدو یک شبه به این شهرت و ثروت نرسید،یک هفته ای به این شهرت و ثروت نرسید،یک ماهه نرسید،یک سال نرسید،3ساله نرسید بلکه پس از سال های طولانی تلاش و باخت های زیاد در بازی های مختلف و تلاش های مکرر به این وضعیت و پیشرفت رسید

زندگی بالا پایینی های زیادی داره اما اینو بدون تو این دنیا فقط خودتی که میتونی به خودت کمک کنی و حال ...

ممنونم که جواب دادید🤍

اما مشکل من هم دقیقا همینه به قدری زمان برام زود میگذره که به خیلی از کارهام‌نمیتونم رسیدگی کنم ۹۰ درصد کاری که انجام میدم با اهداف حقیقیم تناسبی ندارن گاهی فکر میکنم باید بیخیال دانشگاه بشم و دنبال آرزوهام برم تا بتون جایی باشم که واقعا بهش علاقه دارم اما از حرفهای مردم و خانواده ام میترسم

اگه افسردگی دارین بهترین راه تراپی هستاگه چیزای دیگه منظورتهببین قبلنا چیا حالت رو خوب میکردن همونار ...

من قبلا افسردگی داشتم که درمان شده بود اما الان دوباره برگشته خیلی دوست دارم کارهایی که دوست دارم رو انجام بدم اما فرصت نمیکنم بزرگترین دلیل افسردگی ام هم همین هستش که مجبورم کاری رو انجام بدم که بهش علاقه ای ندارم

ممنونم که جواب دادید🤍اما مشکل من هم دقیقا همینه به قدری زمان برام زود میگذره که به خیلی از کارهام‌ن ...

سعی برنامه ریزیتو بیشتر کنی درسته که همیشه زندگی دقیق عین برنامه ریزیمون پیش نمیره اما اگه پیش بینیتو راجب هدفات و برنامه ریزیتو ببری بالاتر مسلما برنامه ریزیت بیشتر با زندگیت مطابقت پیدا میکنه.

نا امیدی بزرگترین فریب دهنده ی تو نسبت به مشکلات دنیا هست.

حرف بقیه برات مهم نباشه این دنیا اونقدر طولانی نیست که بخای اونطور که دیگران میخوان تو رو ببینید باشی.

هر طور که میخای زندگی کن فقط پیشرفت همراه برنامه ریزی رو سر لوحه زندگیت کن.

سعی برنامه ریزیتو بیشتر کنی درسته که همیشه زندگی دقیق عین برنامه ریزیمون پیش نمیره اما اگه پیش بینیت ...

ممنونم🙏