2777
2789
عنوان

به نظرتون خجالت اور نیست مامانم حامله باشه🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 69 پست
وا سنی ندارن کهیچ عیبی ندارهما نمونشو داشتیم تو خونواده الان دایی و خواهر زاده انقد رابطشون خوبه ک ن ...

اره خوبه واسشون تنهاام نباشن چندسال دیگه ولی چون داماد دارنااا میدونی چی میگم

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان رابطت خوبه با خواهر یا برادرت؟؟

برادره

چی بگم من که دگ ازدواج کردم

ولی برای خود برادرم ناراحت میشم، بین چهار تا آدم بزرگ فرصت بچگی کردن نداره، ماها دگ اونقدر وقت و حوصله بچه نداشتیم

معلومه گناه نکردن و درسته که عده ای چهل سالگی ازدواج می کنند ولی کار زیبایی نیست در حضور داماد

داماد زندگی خودشو داره نهایتش هفته ای ی بار سر میزنه خونه مادرزنش 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
منم ۲۳ سالمه ارزوم داشتن یه داداشه مامانم میگه بهتر شدم میاریم😂:) سخت نگیر قشنگم، تک فرزندی؟

چه فکر اشتباهی داری 

برادر داشته باشی که ریالی دیگه برای تو نمی مونه 

همه ی ارث به اون میرسه 

تو هم باید  بچه داری کنی 

منم همسن شما بودم، پدر مادرم بچه دار شدنبنظرم شما زود ازدواج کردی😅

اره یکم🥲😂

تو بهم درس دادی ک هیچوقت زود و بی حوصله تصمیم نگیرم، باورم نمیشه ی زمانی میخواستم تورو ردت کنم و میگفتم دوست ندارم🥲💔 تو دقیقا همون معجزه ی خدا بودی ک توی اوج بی کسی و حال بدم با هق هق التماسشو میکردم:) تو دقیقا همونی که به خاطرش ادامه میدم، تو همون لطف و نعمت خدایی واسه ی من پسر کوچولومm✨💍:) نقاش🎨 پیانیست🎹 بهترین دین انسانیت! به عقاید همه احترام میزارم و همه ی افراد واسم محترمن تا وقتی ک سر ب سرم نزارن؛) #یکی از جذاب ترین عضوهای اکیپ جذابای سایت😂🔥

چه خجالتی مگه دوس پسرمه😐

خب همین دیگه

اونا چرا باید خجالت بکشن زن و شوهرن

البته که این موضوع به توهم ربط داره ولی منطقی باشه دختر خوب🤝

هیچ دلیل ندارد به توهمات و خرافات ديگران احترام بگذاريد. از انجا که هیچ چیز مقدس نیست حق نقد عقايد و مقدسات و افکار ، جزو حقوق اوليه هر انسان آزاد اندیش است. اما برای عدم ادامه بحث با متعصبی چون شما باید عرض شود که نظر شما محترم است ، نه برای من ولی در کل محترمه
حتما تو شوهر کردی تنها شدن

نه داداش کوچیکم پیششونه منم ک هنوز نرفتم سر خونه زندگیم

اره خوبه واسشون تنهاام نباشن چندسال دیگه ولی چون داماد دارنااا میدونی چی میگم

میدکنم یکم سخته برات 

ولی واقعا ی چیز عادیه 

تو هم عادی برخورد کن جلو خونواده شوهرت و ..

اتفاقا انگاری تو رفتی سخت گذشته بهشون و تنها شدن ک ب فکر نی نی جدیدن . زوده برای اینکه تنها بمونن😁

منم ۲۳ سالمه ارزوم داشتن یه داداشه مامانم میگه بهتر شدم میاریم😂:) سخت نگیر قشنگم، تک فرزندی؟

نه داداشم ۱۱ سالشه

شاید چون داداش داشتنو تجربه کردم دیگه ذوقش نیست🥲