2777
2789

من ۲ تا از دندونام هرکدوم ۷ تومن میخاس  بقیش که بماند. هرچقد درست کردم از نو خراب میشن شما با کدوم پول درست میکنین دیگه کم اوردم

دندونام که بضیاشو دوبار بضیاشم سه بار درست کردم بضیاشو یبار ولی بازخرابن.  بخدا یکیشو ۳ بار دزست کردم الان مشکوک شده انگارخرابه باز. بنظرتون این دندونا دندون بشو هستن یا بیخیال شم. الان باوجود این همه هزینه باز خرابن اصن درست کردنشون فایده داره یانه.  لمینت اینا که خیلی گرونه پولشو ندارم

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

چن سالته 

من ۲۲ سالمه هر دندون رو چندین بار درست کردم بازم خرابن

از ۱۴ سالگی تو دندونپزشکی میکردم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چن سالته من ۲۲ سالمه هر دندون رو چندین بار درست کردم بازم خرابناز ۱۴ سالگی تو دندونپزشکی میکردم

میگردم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم
چن سالته من ۲۲ سالمه هر دندون رو چندین بار درست کردم بازم خرابناز ۱۴ سالگی تو دندونپزشکی میکردم

منم ۲۰وخورده ام

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

منم جنس دندونام خرابه متاسفانه الانم در حال درست کردنشونم اونایی که سطحی پر کردی بازم خراب میشن ولی عصب کشیا رو روکش کن دیگه خراب نمیشه که

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

منم بیشتر دندونام رو پر کردم یکی ایمپلنت کردم  قرص ویتامین دی مصرف کن  بعد کشک ولبنیات بخور

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...