2777
2789

خانواده شوهرم دعواشون شده و همه باهم درگیرن ب دلایلی 

دیروز پسر خواهر شوهرم اومد خونمون و قراره چن روزی بمونه امروز( خواهرشوهرم بارداره و اصن حالش خوب نی)گوشیم ریست شد و شماره نداشتم شمارشو از بچش گرفتم و زنگ زدم بهش ج نداد بعدش زنگ زد ب گوشی پسرش پسرشم گفت زن دایی خاست باهات بحرفه اونم قاطی کرد ولم کنید حوصله ندارم و....پسرش بهش توپید و گوشی داد بهم فقط از خانوادش دردل میکرد و میگفت متنفرم ازشون و از بدی هاشون میگفت اقد حالش بد بود ب نفس افتادن افتاد و فقط از خانواده مینالید و گفت دیه خانواده ایی ندارم برن ب درک و اخرم صدای شوهرش درومد و اونم داشت گلایه میکرد و گفت بعدا زنگت میزنم و قطع کرد

بنظرتون بی احترامی این کاراش یا ن بزارم پای حال بدش 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.