2777
2789
عنوان

شوهرم

81 بازدید | 9 پست

خانما من شوهرم و دوتا از بردارشوهرام کمی وضع مالیشون از اون یکی بردار شوهره کوچیکتره بهتره کوچیکتره معلمه و نامزده حالا نامزدش طلا میخواد میگه داداشای تو باید برام بخرن رسمشون اینه باید طلا زیاد بگیرن حالا ماهم تازه عروس دومادیم تازه خونه هامونو تموم کردیم شوهرم و دوتا برادراش تصمیم دارن براش طلا بگیرن چون اون با حقوق معلمی هیچی نمیتونه بخره منم میخوام زودتر خونه هارو تموم کنه برم خونخ خودم چیکار کنم شوهرم منصرف بشه اخه اون خودش زحمت کشیده برادرشم چشمش کور دندش نرم بره  خودش بخره 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الان یه سرویس 20گرمی 100تومنه

انگار مامانم رفته بازار منو نبرده                                             انگار همه دوستام افتادن کلاس 1من افتادم 2                       انگار نقاشی 19گرفتم ،انگار همه رفتن اردو بجز من.                 انگار همه سرکلاسن من نمیتونم کلاسو پیدا کنم.                              انگار.....   حالم اینطوریه..
به جای کادوی عروسی داره میده؟ اگه نه که بگو به جای کادوی عروسی تون همینو گرفتیمبالاخره داداشی هست که ...

ن یجور کمکی هستش  این داداششم کمی تنبل و بخور بخوابه میترسم بگن خرج عروسیو هم باید داداشا بدن

ن یجور کمکی هستش این داداششم کمی تنبل و بخور بخوابه میترسم بگن خرج عروسیو هم باید داداشا بدن

نه دیگه! خیلی کوتاه نیا بعدش هم فردا پس فردا هی اختلاف و توقع و ناراحتی پیش میاد براتون 

به شوهرت بگو نه خودش لایق هست نه قطعا خانومش فردا پس فردا رفتارهایی میکنن با ما که باعث میشه از لطفمون پشیمون بشیم و اختلاف بیوفته بین خودمون دوتا حتی

نه دیگه! خیلی کوتاه نیا بعدش هم فردا پس فردا هی اختلاف و توقع و ناراحتی پیش میاد براتون به شوهرت بگو ...

واقعا مغزم نمیکشه جاریهام هم قبول کردن من نکنم کلی پشتمون حرف و حدیثه