2777
2789
عنوان

جواب تیکه های بقیه رو چجوری میدید

145 بازدید | 16 پست

بچه ها من قبلا که بچه تر بودم وقتی یکی بهم تیکه مینداخت یا بی ادبی میکرد خیلییی بدتر جوابشو میدادم با فحش های زشت. بعد با خودم فکر کردم چه کاریه الکی کاری کنم یه حقی هم اون به گردنم داشته باشه. الان درحد خودش جواب میدم نه بیشتر. میخواستم بپرسم الان بازم گناهه؟  یا درحد خودش جواب بدی اوکیه؟؟  اخه بعضی حرفارو نمیشه بی جواب گذاشت ادم اتیش میگیره

لطفا برای سلامتی پدر مادرم صلوات بفرستید ممنونم😘❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من کلا آدمیم که یه جمله میگم و بعد سکوت می کنم حوصله آدمای این مدلی رو ندارم و ترجیح میدم خودمو برا قانع کردنشون خسته نکنم😂

کار خوبی می کنی یه چیزی بگو که فکر نکنن مظلومی ولی بیش از حد هم واکنش نشون نده

با افتخار دختر ایرانم...💚
گناه چیه جواب ظلم رو باید داد

نمیدونم اخه میگن اینجوری بی حساب میشید😂😂

ولی من دوس دارم یه حسابی داشته باشه

نمیدونم اخه میگن اینجوری بی حساب میشید😂😂ولی من دوس دارم یه حسابی داشته باشه

بی حساب‌نمیشید

اون جنگ و آشوب به پا کرده 

اون استرس به وجود آورده و تخم کینه و نفرت کاشنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

در حد تیکه ی طرف مقابل به نظرم کار درستیه ولی اینجاش سخت میشه که باید مواطب بود دلش از حرف تو نشکنه

خب بحث همینجاست. دلمو میکشنه منم خیلی بدتر دلشو میکشنم. اگر گناه باشه دوتامون گناه کردیم. بی حساب شدیم