2777
2789
عنوان

اولین عشق تون رو یادتونه

81 بازدید | 15 پست

با اولین عشق تون به کجا رسیدین ؟:اونایی که جدا شدن تونستن فراموش کنن؟ یا راستع که میگن اولین ها هیچوقت فراموش نمیشن؟ میترسم از اینکه هیچوقت نتونم فراموش کنم..‌

یه دونه عشق داشتم و دارم 

اولین و اخرینش 

هنوز درگیرشم 

نمیدونم تهش چی میشه 

متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨  _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂  درخواست و به نی نی یار گزارش میدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باهمیم

الانم سرماخورده خیلی حالش بده

فردا باید بره پادگان میزارنش‌ سر پست

دلم داره از جاش در میاد براش

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
باهمیمالانم سرماخورده خیلی حالش بدهفردا باید بره پادگان میزارنش‌ سر پستدلم داره از جاش در میاد براش

الهی بگردم ننه پایدار باشید حس تو درک میکنم مثل حسی که یه مادر به بچش داره نگرانی خیلی بده..‌‌

الهی بگردم ننه پایدار باشید حس تو درک میکنم مثل حسی که یه مادر به بچش داره نگرانی خیلی بده..‌‌

قربونت برم جیگر

آره قربونش بشم، امشب مثل پسر بچه های کوچولو شده بود با اون قد و هیکلش🥲❤️

فقط می‌خوابه

آدم‌های‌موقتی‌همیشه‌درس‌های‌دائمی‌بهت‌میدن...🤍                    .              .              .              ‌.              .             .            🏋🏻‍♀️🏊🏻‍♀️🏇🏻🚵👩‍👧👩🏻‍❤️‍💋‍👨🏻🌱🐈‍⬛☕️🎶🧘🏻‍♀️🍕🛒🫶🏻                                                                     
قربونت برم جیگرآره قربونش بشم، امشب مثل پسر بچه های کوچولو شده بود با اون قد و هیکلش🥲❤️فقط می‌خوابه

ای خدااا امیدارم همیشه همینطوری عاشق هم بمونین و هوای همو داشته باشین و هیچوقت از هم جدا نشین هیچوقت:) 

چند وقته باهمین ؟

ای خدااا امیدارم همیشه همینطوری عاشق هم بمونین و هوای همو داشته باشین و هیچوقت از هم جدا نشین هیچوقت ...

فداتشم عزیزدل انشالله

۱ سال و خورده ایی

فداتشم عزیزدل انشالله۱ سال و خورده ایی

اوخی 🥲 پایدار باشین ایشالاااااااااا 

منم یه سال و ۶ ماه و ۱۹ روز باهاش بودم اولاش خوب بود اخرا کلا برا من وقت نداشت 🤣🫠

ایشالا عروسیتون ✨🌚😂

اوخی 🥲 پایدار باشین ایشالاااااااااا منم یه سال و ۶ ماه و ۱۹ روز باهاش بودم اولاش خوب بود اخرا کلا ب ...

الهی بگردم عزیزدلممم‌

امیدوارم کسیو داشته باشی که لیاقت حس پاک و قلب مهربونتو داشته باشه

برای حفظ کردن رابطه تلاش دو طرفه لازمه

ک معمولا یه طرف خسته میشه دیگه

قربونت عزیزم انشالله عروسی خودت خوشگلم

الهی بگردم عزیزدلممم‌امیدوارم کسیو داشته باشی که لیاقت حس پاک و قلب مهربونتو داشته باشهبرای حفظ کردن ...

درسته  تلاش یه طرفه تهش بن بسته...

مرسییییی عزیزمممممم بوس