متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨ _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست و به نی نی یار گزارش میدم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اقا کسی میدونه چرا من حس سیری یا گشنگی ندارم؟مثلا با یه لقمه ام سیر میشم،در عوض میتونم دوتا قابلمه ر ...
مگه میشه؟؟؟؟،؟*
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
اره بخدا،مثلا اگه از صبح تا شب هیچی نخورم شب یه لقمه نون پنیرم بخورم ،یه لقمه مثلا اندازه بند انگشت ...
قد و وزنت الان جقدره؟
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
متعهد به قلبش🖇️♥️ (( من تو زندگیم دوتا کور دیدم : یکی تو که عشق من و ندیدی ، یکی هم من که جز تو هیچکس و ندیدم )) هر آنچه مرا ب درد آورد،مرا ساخت🌱.. محبِ امام زمانم ⛓️✨ _ مامانم ... دیگه هیچی من و نمیکشه دیگه هیچ غصه ای من و از پا درنمیاره بدترین بلایی هم که قرار بود سرم بیاد اومد و من هنوز زندم هنوز قوی ام هنوز میخندم دیگه هیچ وقت نگران دخترت نباش /: 🍂 درخواست و به نی نی یار گزارش میدم
قدم ۱۶۰ وزنم اخرین بار ۵۸ الان نمیدونم البته تغیری ام نکردم شاید شده باشم ۶۰
الحمدلله خوبه قد و وزنت