2777
2789
عنوان

بچه هاا برای بچه دوم کی اقدام کردین

| مشاهده متن کامل بحث + 8576 بازدید | 248 پست
خیلی دوست داریم یه دختر داشته باشیم ولی نمیدونم برای دختر دار شدن چیکار باید کرد

آی وی اف کن ریسک نکن  اگه واقعا دختر میخای

یه صلوات واسه حضرت مهدی بفرس  الهی دلت شاد شه.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام استارتر

ببین تو باید همه جانبه بررسی کنی

چک آپ برو وضعیت سلامت جسمیت بررسی کن ازمایشای لازم بده

روحیه خودت همسرت... اگه شرایط متوسط داری خب دیگه باید بقیشو به خدا توکل کنی، چون فقط خدا از اینده خبر داره

اولی با دومی ۶ سال ولی بنظرم‌اختلاف سنی ۳یا ۴ سال خوبه ۶ سال تا آخر دوره دبستان که بچه اول هست، خوب نیست بچه دوم‌به دنیا بیاد

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
آره دختر خیلی دوست داریم.....نمیدونم آی وی اف عوارض اینا نداره؟

نه اصلا 

منم خیلی دلم دختر میخاست ولی متاسفانه همسرم اسپرم ایکس نداره

سه تا پسر دارم

اولا من ترجیحم اینه که با شاید اما و اگر پیش نرم دوما بچه ام خودش کلی بدبختی بکشه که ادم های دیگه شا ...

کلا دیدگاه شما مادیه.میگین بچه ی من بدبختی بکشه که بقیه شاد باشن؟! این کجاش بدبختیه؟وقتی کسی میتونه به بقیه زندگی ببخشه (مثلا دکتر یا آتش نشان) خودش از وجودش لذت میبره و انسان چیزی جز این نمیخواد. این که بگیم من خونه و ماشین داشته باشم سالی ۱۰_۱۲ بار برم سفر و از دنیا همینو بخوام این اوج محدودیته 

من کسی رو وادار به بچه نمیکنم .خدا و دنیایی که خلق کرده منتظر زایمان شما نیست که بگی من بچه نمیارم تا دنیا بهتر بشه.خدا همیشه یه گروه یا یه آدم دیگه رو جایگزین میکنه ولی هیچ وقت هدفش متوقف نمیشه 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   
چقدر همه ناامیدانه حرف میزنن...اگر جامعه جای بدیه شما عشق و محبت به فرزندت بده آدم خوب یتربیت بکن و ...

ایکاش میشد این پیام شما رو پین کرد توی این تاپیک 

خدایا یا منو لاغر کن یا دوستامو چاق کن   

ببخشید یه سوال از خانمهایی که بچه کلاس اولی دارن 

چجوری الفبارو به بچه هاتون یاد میدین برنامه که بتونم باهاش تمرین کنم یا یه روش خوب اگه میدونین لطفا بهم بگین

دخترم کلمات رو به سختی یاد میگیره

کلا دیدگاه شما مادیه.میگین بچه ی من بدبختی بکشه که بقیه شاد باشن؟! این کجاش بدبختیه؟وقتی کسی میتونه ...

آفرین

می دونی رفیق؟ انتظار نداشته باش خدا نیمه ی خالی لیوانت رو پر کنه،وقتی نیمه ای که بهت داده رو، ندیدی! خدا تو قرآن نگفته اگه شکر کنی نعمتت رو زیاد می کنم! گفته اگر شکر کنید شمارو بزرگ میکنم! آره راست میگه! باران رحمت الهی همیشه می باره این ظرف ماست که بزرگ و کوچیک میشه! اگه خدا ظرفت رو بزرگ کنه چقدددر خوب میشه؟؟ میتونی وقتی زیر بارون بودی، بیشتر از قطرات زیبای باران بهره ببری....آره رفیق جان چند بار اتفاق افتاده  ۹۹تا خدا بهت داده زوم کردی به اون یدونه ای که نداشتی؟؟  گفتی چقدر بدبختی؟؟  میدونی اگه نعمتات رو نبینی کم کم از دستشون میدی؟اصلا بگو ببینم چند مرتبه خدارو باتمام وجود به خاطر همین نعمتایی که پیش پاافتاده میدونی شکر کردی؟؟اصلا میدونی اجر شکر در برابر نعمت بیشتر از صبر بر بلاست؟ عزیزم دست از بد دیدن و کم و کاستی دیدن بردار، بزرگ کن ظرفت رو، خدای ما خدای فراوانی ها و نعمت هاست........................ای عهده دار مردم بی دست و پاحسین....

دوستان همه چیز را گفتن الا روحیات بچه اول من دخترم دو سال نیم هست به شدت حس مالکیت داره رو پدرش ومن و خیلی حساس هست من الان نمیتونم بیارم باید بچه ام بهتر بشه وگرنه آسیب میبینه شما هم همین طور باید بچه اولم بسنجی 

ببخشید ازکجا باید بفهمیم اسپرم شون ایکس یا وای هست؟

خوب قبل ای وی اف اسپرم برمیدارن تا ازش اسپرم های ایکس رو جدا کنه و روی رحم بکارن اونجا میفهمن و حدا از این آزمایش اسپرم هم هستش که به دکتر بگی مینویسه