برا منم احتمال ۹۹ درصد همسایم دزدیدن دو سال گذشته اثاث کشیم کردم کل خونه رو زیر و رو کردماونروزی ک گ ...
خب چرا به پلیس اطلاع ندادی
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اصلا اون موقع ب ذهنم نرسید گفتم شاید بچه هام بازی کردن ریخته جایی ب همسایه ام فکر کردم ولی نخواستم آبرو ریزی بشه
شوهر سخت گیری داشت جنگ میفتاد تو خونش
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اخه بدش میاد با کسی در ارتباط باشم این همسایه ب زور میومد نمیدونستم چیکارش کنم ک بعد اون دیگه نیومد
من دوام آورده ام.بازم دوام می آورم.ولی دلم می خواست ، معنای زندگی ام چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد. .میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️کار بر no aks هستم❤️
اگه صد در صد مطمئنی توی خونه هست و بیرون گم نکردی سه بار سوره نصر رو بخون بعد شروع کن به گشتن واقعا ...
ن دزدیدن رفت
نمیدونماصلا اون موقع ب ذهنم نرسید گفتم شاید بچه هام بازی کردن ریخته جایی ب همسایه ام فکر کردم ولی نخ ...
الان شوهرت نمیدونه؟
امیدوارم بخاطر ترس از تنهایی تن به هر رابطه ای ندی🌻امیدوارم بخاطر فرار از خانواده تن به هر ازدواجی ندی🌻امیدوارم برای خوب شدن زندگیت تن به مادر شدن ندی🌻 امیدوارم برای خوب شدن موقت حالت تن به هر نیکوتینی ندی🌻
میخواستم بفروشم ماشین بخرم برا همون رو میزم بود 🤦♀️کلیم باهام دعوا کرد