2777
2789
عنوان

حاضرین با یکی که از نظر ریخت و قیافه افتضاح باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 30 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

از یه روانشناس شنیدم میگفت اولین معیار تو ازدواج نه پول، خانواده، دین و مذهب و شغل و... هیچ کدوم از اینا نیست، اولین معیارتون ظاهر همديگه باشه، اگه پسند کردین بعد برین سراغ بقیه موارد، چون میخواین یه عمر اول با ظاهر همديگه زندگی کنید و بعد بقیه چیزا، و مورد بعد اینکه منم اول با ظاهر شوهرم اوکی نبودم زشت نیست من باهاش جور نبودم شایدم چون اولش بوده و هنوز علاقه ای نبوده،  ولی اینجوری نبودم که چندشم بشه یا خیلی بدم بیاد، چون قد و هیکلش باب میلم بود ، بعد دو سه بار بیرون رفتن واسم عادی شد همه چیز و به دلم نشست که خب این چیزا عادیه چون طرفت یه شخص تازه است که باهاش آشنا شدی،  اگه بعد چند بار دیدن بازم به دلت ننشست اونو جدی تر بگیر و نگو بعد ازدواج علاقه شکل میگیره 

فوتبالیستا بازیگرامحسن یگانه رو دیدی چی بود الان چی شده

فرزاد فرزین هم همینطور

این دوتا شفا گرفتن😄😄

بیرو رو بگو. قیافه ده سال پیش و الانش اونقدددد تغییر کرده. حتی همسرش کلا ی موجود دیگه شده

فرزاد فرزین هم همینطوراین دوتا شفا گرفتن😄😄بیرو رو بگو. قیافه ده سال پیش و الانش اونقدددد تغییر کرد ...

آره دقیقااا اینارو یادم نبود😂😂

چی بودن چی شدن

دست دکترای زیبایی درد نکنه معجزه میکننا