2777
2789
عنوان

حق با شوهرمه یا نه لدفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 20 پست
مگه میشه...تو‌اون موقعیت خواهر شوهرت نیاز داشته کنارش باشه...بعدم اونطوری که قایمکی بره بیاد که زشت ...

ولی دوست پسر داشتن عیب نیست یه چیزی به اسم احترام هست یهو یکی میاد میگه دومادمه کی دوماد شده طرف که داداششه خبر نداره آدم غرورش میشکنه و حس میکنه هیچ کارس تو اون خونواده

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی دوست پسر داشتن عیب نیست یه چیزی به اسم احترام هست یهو یکی میاد میگه دومادمه کی دوماد شده طرف که ...

البته به نظر من ازدواج خواهر به برادر ربط ندارد...دیگه فرهنگ ها متفاوته..خواهرش که بچه نیست صلاح خودشو ندونه

البته به نظر من ازدواج خواهر به برادر ربط ندارد...دیگه فرهنگ ها متفاوته..خواهرش که بچه نیست صلاح خود ...

اینجورطرز فکر پس یعنی کلا خونوادتو قبول نداری پس حق با همسر من بوده که دلخور شده

چه ربطی به قبول داشتن داره...الان خواهر شما تو کار ازدواج شما و همسرت دخالت کرد؟

اون موقع که ما داشتیم ازدواج میکردیم خواهر شوهر من ۱۰ سال داشت بعدشم اگه بزرگتر بود شوهر من یهو من و نمی‌برد خونه معرفی کنه زنم هستن یه رسم و رسومی هست شوهر منم با دوست پسر داشتن مخالف نیست منتها میگه اگه نه به باره نه به دار کسی و آدم معرفی نمیکنه یه عنوان داماد خونواده قبل رسمی شدن بحث انتخاب نیست با انتخابش مشکلی نداره